Αυτή η εβδομάδα βρίσκεται πάνω στην Πρωτοχρονιά και θα νιώσουμε μία πολύ μεγάλη αλλαγή ενέργειας.  Εκτός από την χρονιά που αλλάζει, θα μετακινηθεί και ο Δίας, στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 30 Δεκεμβρίου, μία αλλαγή που είναι πολύ θετική για όλους μας, εφόσον ο ελπιδοφόρος πλανήτης, είναι συγκυβερνήτης των Ιχθύων, μαζί με τον Ποσειδώνα και έχει να δώσει αρκετά καλά γεγονότα. Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα έχει πολλά καλά να σας δώσει, με τον Άρη, πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας, σε ένα πολύ συμβατό με το δικό σας ζώδιο, αυτό του Τοξότη. Έτσι θα αντιληφθείτε ότι κάποια αισιοδοξία θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα, ενώ ο Δίας από το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα ανανεώσει σταδιακά την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η νέα χρονιά μπαίνει με αισιοδοξία, εφόσον ο Δίας θα πάρει μία πολύ καλή θέση μέσα στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Στο ζώδιο των Ιχθύων, θα προχωρήσει ο ευεργέτης Δίας και θα νιώσετε αμέσως ότι οι στόχοι σας αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, κυρίως των πρώτων ημερών, μία μεγάλη θετική ενέργεια θα σας κατακλίσει και θα νιώσετε ότι η κοινωνική σας εικόνα αναβαθμίζεται. Θα προχωρήσετε με πολύ καλές προοπτικές σε μία νέα χρονιά, που πραγματικά, έχει να σας δώσει πάρα πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ καλό ξεκίνημα για το 2022, όπου τα μηνύματα που θα πάρετε από το σύμπαν, θα είναι γεμάτα από θετικότατες δονήσεις. Ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύες, μία θέση γεμάτη από πνευματική ανάταση, ταξίδια και συναισθηματικά σκιρτήματα. Φορέστε τα γιορτινά σας και υποδεχτείτε την νέα αυτή χρονιά, που υπόσχεται μία ήρεμη πορεία.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, οι μέρες αυτές ενεργοποιούν την συναισθηματική σας ζωή και δίνουν υποσχέσεις, που σίγουρα θα τηρηθούν. Ο Δίας επίσης στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θα φροντίσει σταδιακά την προσωπική σας μεταμόρφωση, αλλά θα σας χαρίσει, γεμάτο πορτοφόλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, κυρίως των πρώτων ημερών, ο Δίας απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα φροντίσει την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής επίσης σε σύνοδο με Αφροδίτη και Πλούτωνα, αναμφίβολα σας κάνει κυρίαρχους σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας οι τελευταίες μέρες του 2021, σημαίνουν πολύ επικοινωνία, όμορφες στιγμές στην οικογένεια σας, αλλά και μία υπέροχη ευκαιρία για σας των πρώτων ημερών, που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Είναι μία πολύ καλή στιγμή, να φροντίσετε την υγεία σας και να αποβάλλετε τις κακές συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η νέα χρονιά κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον ποδαρικό. Για σας του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες να αναθερμάνατε κάποιες σχέσεις , που σας είχαν απογοητεύσει κατά το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, είναι ένδειξη μίας δυναμικής περιόδου, που θέλετε τα πράγματα να κυλούν απόλυτα ξεκάθαρα. Από την άλλη θα έχετε αυτές τις μέρες μία μεγάλη οικονομική ενίσχυση, ή μία προσωπική ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθόλου ήρεμες οι μέρες αυτές, για σας. Οι πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο, σας γεμίζουν με γεγονότα και πολλές αναφορές που δυσκολεύεστε να υιοθετείστε αμέσως. Είναι μία περίοδος που η επικοινωνία σας, έχει φτάσει στο πιο ψηλό σημείο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, ο Δίας εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Μία πολύ ευνοϊκή θέση για την οικονομική σας θέση, αλλά και τα συναισθήματα σας. Από την άλλη ένας πολύ φορτωμένος δωδέκατος τομέας, σας γεμίζει με παράπονα και κρυφές σκέψεις, λίγο πριν αλλάξει η χρονιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας το 2022 μπαίνει με μία πολύ σημαντική υπόσχεση, να σας απαλλάξει από στενάχωρες καταστάσεις, αλλά και να βάλει δίπλα σας, ανθρώπους που θα σας αγαπήσουν και θα σας συμπαρασταθούν. Είναι η εβδομάδα που θα νιώσετε ότι ανοίγει ένα παράθυρο στο όμορφο μέλλον.