«Προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας»

Ερωτηθείς για την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου που προκάλεσε σάλο και την οργισμένη αντίδραση της Ιεράς Συνόδου, ο Άδωνις Γεωργιάδης την χαρακτήρισε προσβλητική. «Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον για τα πιστεύω του, δεν βγάζουμε άκρη» σημείωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο OPEN.

«Το ίδιο θα έλεγα αν έβγαλε τον Βούδα με μαγιό» σημείωσε. «Ο κ. Μόσιαλος ενώ ήθελε να βοηθήσει για την πανδημία, προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας» τόνισε και τάχθηκε απέναντι σε όσους σήκωσαν για την ανάρτηση «σημαία στο όνομα του φιλελευθερισμού», καθώς έτσι «προσβάλουν τον φιλελευθερισμό. Απορώ με αυτό που κάνουν».

Ερωτηθείς εάν υπάρχει θέμα παραμονής του κ. Μόσιαλου στη θέση του, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «εάν με ρωτάτε αν ερχόμενος ο κ. Μόσιαλος σε ευθεία σύγκρουση με όλους τους Χριστιανούς της Ελλάδας προσβάλλοντας κάτι τόσο θεμελιώδες για τον πιστό… Εάν αυτό τον καθιστά κατάλληλο για να τους πείσει να εμβολιαστούν, σίγουρα τον καθιστά ακατάλληλο είναι η απάντηση. Διότι επαναλαμβάνω δεν μπορείς να πείσεις κανένας υβρίζοντας».

«Δεν υποτιμώ τον κ. Μόσιαλο, έχει προσφέρει στην πανδημία, είναι σοβαρός άνθρωπος. Πολιτικοί αντίπαλοι ήμασταν αλλά τον σέβομαι. Εάν έλεγε ένα συγνώμη δεν ήταν αυτός ο στόχος μου… Εγώ έχω κάνει άπειρες άστοχες αναρτήσεις», είπε ο κ. Γεωργιάδης.