Ανατρεπτικό ποδαρικό κάνει, ο πρώτος μήνας του 2022.

ΚΡΙΟΣ

Η χρονιά ξεκινά με τον πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας, Άρη, να βρίσκεται στον Τοξότη. Μια ένδειξη ότι οι στόχοι σας βρίσκονται σε μία περίοδο επανεξέτασης και ήρεμων αντιδράσεων. Όσο για την επαγγελματική και κοινωνική σας πορεία, η πολυαστρία στο Ζενίθ του ωροσκόπου σας, ενεργοποιεί τα σχέδια σας και μάλιστα την δεύτερη μέρα του μήνα, με την Νέα Σελήνη να σας χαρίσει επιτυχίες και προβολή της αξίας σας. Ο Δίας στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σας προστατεύει, αλλά και θα σας δίνει πνευματική και ψυχική υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους ταλαιπωρημένους Ταύρους, που τα τελευταία χρόνια η ζωή σας θα έχει καθοριστικές αλλαγές και ανακατατάξεις, θα υπάρξουν στην Ανατολή αυτής της χρονιάς, εξαιρετικές ευκαιρίες. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, επαναφέρει στην ζωή σας νέους στόχους και σας δίνει την τύχη, να γνωρίσετε πρόσωπα, που θα εκτιμήσουν αυτό που είστε πραγματικά. Ταξίδια και πνευματικές αναζητήσεις, δίνουν το παρών τους, στο πρόγραμμα αυτού του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η νέα χρονιά μπαίνει με ένα καλό ποδαρικό στον οικονομικό τομέα. Σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκετε, θα έχετε μία πολύ καλή πορεία στα εισοδήματα σας, ενώ εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα καταξιωθείτε μέσα από το επάγγελμα σας, ή γενικότερα να περιμένετε μία σημαντική διάκριση. Είστε σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο και αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι, δεν πρέπει να αναλώνεστε, σε πράγματα και πρόσωπα, που δεν σας ταιριάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους ευαίσθητους του ζωδιακού, ο μήνας αυτός θα καθορίσει αρκετά την προσωπική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο στις 2/1, ενεργοποιεί τις σημαντικές σας σχέσεις, ενώ η Πανσέληνος στις 18/1, στο δικό σας ζώδιο, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο, θεωρείται περίοδος μεγάλων αποφάσεων και καρμικών ανατροπών. Βέβαια η είσοδος του Δία στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο των Ιχθύων, ανοίγει τους ορίζοντες σας.

ΛΕΩΝ

Το 2022 μπαίνει στην ζωή σας με ανατρεπτικό χαρακτήρα και τάση για να φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά να αναλωθείτε με τους άλλους και τις εκκρεμότητες που σας έχει αφήσει το 2021. Επίσης, θα υπάρξουν νέες συνθήκες εργασίας και  θα αναζητήσετε μια περισσότερο ευνοϊκή περίοδο, πάνω σε εργασιακές συνθήκες όπου, έως το τέλος του μήνα, θα έχετε την τάση να αλλάξετε τα πάντα γύρω σας, για να τα ξαναφτιάξετε από την αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας μήνας που είναι κομμένος και ραμμένος στα δικά σας μέτρα, στους δικούς σας στόχους, αλλά και στις δικές σας συναισθηματικές επιθυμίες. Μεγάλο προβάδισμα στις σημαντικές πλανητικές αλλαγές για το 2022, είναι η μετακίνηση του Δία, στον έβδομο τομέα σας, δηλαδή στις προσωπικές σας επιλογές. Είναι η χρονιά που η εύνοια ξεκινά με το [καλημέρα], χωρίς να υπάρχουν εκπτώσεις, σε αυτό που θα σας δοθεί.

ΖΥΓΟΣ

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυξάνονται και πολύ πιθανόν ο λόγος να είναι, μία εντελώς νέα δραστηριότητα, που μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε στα σχέδια σας. Οικογένεια και επάγγελμα θα είναι τα μόνα ενδιαφέροντα, που θα σας απορροφήσουν, βάζοντας τους υπόλοιπους τομείς σε μία αναμονή. Ο μήνας θα τελειώσει, ολοκληρώνοντας μία πορεία, ή γυρίζοντας την πλάτη σας σε κάτι,  που θεωρείτε πλέον, ξένο προς εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, το 2022 ξεκινά με έναν θετικό τρόπο και μάλιστα σας κάνει αρκετά ενεργούς, στην επικοινωνία σας και στον τρόπο που θέλετε να μεταδώσετε μία πληροφορία. Βέβαια η διαχείριση των οικονομικών σας χρειάζεται αρκετή προσοχή, ιδίως από τις 10 – 13/1, όπου θα παρουσιαστούν παραπλανητικά δεδομένα, ώστε να σας αποσπάσουν χρήματα. Η πορεία αυτού του μήνα είναι θετική, αλλά με πολλά κρυφά σημεία, που θα πρέπει να εντοπίσετε. Για το τέλος αφήνω την πολύ θετική πορεία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που θα γλυκάνει την προσωπική σας ζωή και θα σας προσφέρει τύχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας επεισοδιακός μήνας, θα αποδειχθεί ο Ιανουάριος, βάζοντας στην καθημερινότητά σας το στοιχείο του απρόοπτου. Θα εστιάσετε την οικονομική σας σταθερότητα και μάλιστα από την αρχή της νέας χρονιάς, αλλά θα χρειαστεί να μην ρισκάρετε τα χρήματα σας στα μέσα του μήνα, εφόσον αυτός ο τομέας θα είναι γεμάτος από ένταση. Το πολύ θετικό είναι ότι ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, όπου μετακινείται στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, σας βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείτε, με την οικογένεια σας, ή ένα ακίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας, με την Νέα Σελήνη στις 2/1 στο δικό σας ζώδιο, θα σας ανανεώνει και θα σας δώσει καινούρια  ξεκινήματα, που ίσως να έχουν το στοιχείο του απρόβλεπτου. Μία εγκυμοσύνη, ένα ευχάριστο γεγονός και ερωτικά σκιρτήματα, αποτελούν το πρώτο μέρος του μήνα. Η μετακίνηση του Δία στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, ευνοεί τα ταξίδια, από τον Ιανουάριο, έως τις 10 Μαΐου και από τις 29 Οκτωβρίου, έως τις 20 Δεκεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η νέα χρονιά μπαίνει με μία επιθυμία σας, για προσωπική γαλήνη και ηρεμία, μέσα από μία εσωτερική σας αναζήτηση. Ενώ σας εγκαταλείπει ο πλανήτης Δίας, αναζητάτε πλέον αξίες που δεν θα σας προδώσουν και θα υπάρχουν για να νιώσετε και πάλι ασφάλεια, κάτι που έχετε στερηθεί τα τελευταία χρόνια. Αφήστε την διαίσθηση σας, να δείξει αυτό που ουσιαστικά σας αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2022, ξεκινά με ένα εξαιρετικό δώρο για σας, την μετακίνηση του Δία στο δικό σας ζώδιο. Είναι η στιγμή της προσωπικής σας ανάπτυξης, να δείξετε τις αξίες σας και να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Με αυτό το πέρασμα, για σας που έχετε γεννηθεί από 19 έως 24 Φεβρουαρίου, θα νιώσετε ότι στην ζωή σας υπάρχει ο παράγοντας τύχη. Ίσως μάλιστα να έχετε την ανάγκη να κάνετε στην ζωή σας επιλογές, που μέχρι χθες φοβόσασταν και αυτό γιατί μία φωνή σας λέει μέσα σας, … [προχώρα].