Η Δέσποινα Βανδή αυτές τις ημέρες αναρρώνει στο σπίτι της, έπειτα από το θετικό τεστ κορονοϊού, το οποίο την ανάγκασε να λείψει από το στούντιο του J2US και να συμμετέχει μόνο μέσω σύνδεσης στον τελικό του σόου μουσικής.

Όπως αναφέρει η Reallife, τελικά «κλειδώνει» για την παρουσίαση νέου σόου στον Alpha η Δέσποινα Βανδή. Ο λόγος για το ανανεωμένο «Chart show», το οποίο θα επιστρέψει με βάση την αντίστροφη μέτρηση σε θεματικές λίστες με αγαπημένα τραγούδια, που θα γίνουν αφορμή για μουσικές συνεργασίες.

Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Η live σύνδεση στον τελικό του J2US
Μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι της βαθμολογεί τα ζευγάρια του τελικού του J2US η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έτσι αναγκαστικά απουσιάζει από τη μεγάλη βραδιά του σόου.

“Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Ζηλεύω πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στον τελικό. Βλέπω την Μπακοδήμου που ροκάνιζε τη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια, τελικά τα κατάφερε… Βίκυ και Σταμάτη τον νου σας, αυτό έχω μόνο να σας πω… Πολύ περίεργο είναι αυτό. Είναι πολύ περίεργο, αλλά προέχει η υγεία. Θα μπορούσα σήμερα, πέμπτη ημέρα, να είμαι κοντά σας, αλλά είπαμε να μην το ρισκάρουμε. Να κρατήσουμε τις 10 ημέρες. Θα σας θαυμάσω από εδώ. Θα δω πώς θα τα πείτε, αν θα είστε καλοί, θα βαθμολογήσω και εσάς”, είπε η Δέσποινα Βανδή στις πρώτες δηλώσεις της μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό.