Για την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό της την Πρωτοχρονιά από τον 34χρονο Αιγύπτιο, κατέθεσε λεπτομερώς στην ανακρίτρια η γυναίκα από τη Βουλγαρία.

Το θύμα της βίαιης επίθεσης βρέθηκε το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και ανέφερε στους δημοσιογράφους τον φόβο της, πως εάν ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του αύριο αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να τη σκοτώσει.

«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει, για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με δύο παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της», ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της.

Ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας, Κωνσταντίνος Γώγος, είπε στους δημοσιογράφους ότι η εντολέας του κατέθεσε στην ανακρίτρια το χρονικό της φρίκης και παρέδωσε όλες τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε.

«Ευελπιστούμε ότι αύριο θα προφυλακιστεί. Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της», δήλωσε.

Ο 34χρονος δράστης θα απολογηθεί την Τετάρτη, για το κακούργημα της αρπαγής και για ακόμα πέντε πλημμελήματα.