Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, στην πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, μιλούν για τη γνωριμία τους, τον γάμο και την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους που ήταν η γέννηση των μωρών τους, πριν τέσσερις μήνες.

Η Όλγα αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν αλλά και στον σημαντικό ρόλο του Μίνου στην απόφαση της να μην παραιτηθεί από την προσπάθεια να γίνει μητέρα, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στις γυναίκες που θέλουν να νοιώσουν τη μητρότητα, να επιμένουν, για να γίνει το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ο Μίνως Μάτσας, που με τις συνθέσεις του έχει «ντύσει» σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες που ξεχώρισαν και για τη μουσική τους, όπως «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», «Ευτυχία», «Καζαντζάκης», τηλεοπτικές σειρές, όπως πρόσφατα τα «Κομάντα και δράκοι» και πριν από μερικά χρόνια «το Νησί», κατάφερε με τις διασκευές που έκανε σε παλαιότερα τραγούδια να μας κάνει να τα ακούσουμε, σαν να είναι η πρώτη φορά. Ένα από αυτά, το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου», τους στίχους του οποίου είχε γράψει ο παππούς του, Μίνως Μάτσας για τη γιαγιά του, επέλεξε να αφιερώσει κι εκείνος στη σύζυγο του.

Μίλησαν επίσης, για όσα τους ενώνουν, για τις οικογένειες τους, για την Κρήτη.

Η πρώην υπουργός και βουλευτής, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία εκλέγεται από το 2012 πρώτη σε ψήφους στην Α’ Αθηνών, Ανωγειανή λόγω της καταγωγής της, αναφέρεται στις πολιτικές αντιπαραθέσεις που υπήρχαν παλαιοτέρα ανάμεσα στους υποστηρικτές του πατέρα και του θείου της, θυμάται τα ωραιότερα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων που περνούσε στο σπίτι της γιαγιάς, αλλά και τη δυσπιστία με την οποία την αντιμετώπισαν, όπως και τον Μίνω, λόγω του ονόματος και της ιστορίας της οικογένειάς της.

Ο Μίνως Μάτσας θυμάται την εποχή που ξεκίνησε να γράφει μουσική κρυφά από όλους, αλλά και το χειροκρότημα στην Επίδαυρο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Καλιφόρνια, όπου ζούσε τα προηγούμενα χρόνια.