Τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας έχει δει η καταγγελία που θέλει τον αγρότη του Survivor Γιώργο Κατσαούνη να κατηγορείται από μια 16χρονη για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ από χθες έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη εναντίον του. Το επιβεβαίωσε η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γάλλιου, μιλώντας στην εκπομπή «Μega Καλημέρα».

«Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα προσβολής της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Από εδώ και στο εξής θα οριστεί η δικάσιμος προκειμένου η υπόθεση αυτή να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες», δήλωσε η δικηγόρος στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι το γεγονός ότι η μήνυση αφορά πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα δεν καθιστά αναγκαίο τον παίκτη να αποχωρήσει από το ριάλιτι για να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Aρνείται τις κατηγορίες ο Γιώργος Kατσαούνη
Nωρίτερα στην ίδια εκπομπή μίλησε η δικηγόρος του Γιώργου Kατσαούνη, Ιουλία Αγγελακοπούλου και αναφέρθηκε όπως είπε σε γεγονότα και όχι ισχυρισμούς. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως όταν ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά και κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπο του.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπατια».

«Tα παιδιά χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».