Ο ιερέας που φαίρεται να έχει βιάσει 16χρονη βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε στον ιερέα, πατέρα τριών παιδιών, ποινική δίωξη για βιασμό ,κατάχρηση σε ασέλγεια ,αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του 3ου ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Στο πλευρό του η κόρη του η οποία φώναζε ότι ο πατέρας της «είναι αθώος».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στην θεία του τη φρίκη που έζησε στα χέρια του ιερέα ο οποίος , μάλιστα, ήταν και δάσκαλος της στο κατηχητικό.

Το κορίτσι, φέρεται να περιγράφει στην κατάθεση της αξιόποινες πράξεις τις οποίες καταγγέλλει ότι διέπραξε ο κατηγορούμενος από το 2019 έως τον Μάιο του 2020. Η ανήλικη φοβόταν να μιλήσει στο οικογενειακό του περιβάλλον, ωστόσο, τον περασμένο Νοέμβριο αποκάλυψε τι έζησε στα χέρια του ιερέα με αποτέλεσμα να γίνει η καταγγελία που αποτέλεσε την αφετηρία για την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Η έρευνα ολοκληρώθηκε χθες και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ιερέα διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας όπου λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών και της ύπαρξης ανήλικου θύματος η διαδικασία κινήθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα την σύλληψη του ιερέα.