Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Λούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε για το σποτ «Μένουμε σπίτι», αλλά και για το ΣΕΗ.

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε στην παράσταση «Ο θείος Βάνιας», η οποία ακυρώθηκε λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

«Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε και αν θα ξεκινήσουμε γιατί είχαμε πολλά κρούσματα. Ωστόσο, εκτός από το θέατρο υπάρχουν και άλλοι χώροι που υπάρχει συνωστισμός για παράδειγμα στα μπουζούκια, αλλά εκεί πηγαίνουν άνθρωποι μιας άλλης ηλικίας που δεν φοβούνται τόσο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε «καβαλήσει το καλάμι», όπως είπε με νόημα.

«Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα πολύ αλαζόνας. Το ξεκαβάλησα όμως. Άλλοτε εύκολα, άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρότερος, χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, είτε με καλό, είτε με κακό τρόπο», δήλωσε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Αναφορά έκανε και για την κριτική που δέχτηκε, στο σποτ που συμμετείχε, για το «Μένουμε σπίτι». «Δέχθηκα δριμεία κριτική από τους συναδέλφους μου για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”. Με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Ούτε το ΣΕΗ δεν με στήριξε, αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι καν μέλος. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος, γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν στο ΣΕΗ δεν δούλευαν καν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι ακόμα και να γραφτώ», είπε κλείνοντας.