Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έδωσαν μία κοινή τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκαν τόσο στην σχέση τους, όσο και στη νέα σειρά που πρωταγωνιστούν μαζί.

Μιλώντας στο Στούντιο 4 οι δύο ηθοποιοί τα είπαν όλα, με την Κατερίνα Γερονικολού να αναφέρεται και στην μακάβρια σκηνή που γύρισε για τις ανάγκες της σειράς μέσα σε ένα φέρετρο.

«Εγώ πάντως που μπήκα στο φέρετρο, ξεκουράστηκα, ήμουν τόσο κουρασμένη. Να παίζουν οι άλλοι, να λένε τα δικά τους… Εγώ λίγο ηρέμησα. Και να σου πω και κάτι; πόσοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό χωρίς να είναι … . Το έζησα κι αυτό, τσεκ. Πώς λένε όταν πας σε μια κηδεία είναι πολύ κοντά το γέλιο με το δάκρυ; Υπάρχει κι αυτό ότι μπορεί να σε πιάσει νευρικό ξαφνικά σε μια κηδεία, επειδή θες να ζήσεις. Το ξορκίζεις», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε και στη συγκατοίκηση του ζευγαριού που ήρθε πολύ νωρίς: «Δεν συνέβησαν ποτέ περίεργα πράγματα και για αυτό τον λόγο, συγκατοικήσαμε σχετικά γρήγορα για ένα νέο ζευγάρι. Γενικά, όταν είσαι με κάποιον, δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα. Το θέμα δεν είναι τι υποχωρήσεις κάνεις, αλλά να μη τα βλέπεις πια όλα αυτά, να μην ασχολείσαι».

Αναφορά έκαναν και για το ξεκίνημα της σχέσης και το πρώτο ραντεβού. Όπως εξήγησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Πρώτα δουλέψαμε μαζί και μετά συγκατοικήσαμε. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε ένα γύρισμα. Είμαστε και μια γενιά που υπάρχουν και τα social στη μέση, οπότε αυτό με το πρώτο ραντεβού που υπήρχε κάποτε, έχει αλλάξει λίγο. Είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα, είχαμε και μια θεατρική παράσταση που μας είχαν προτείνει και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε».