Η Αστυνομία του Βόλου αναζητά έναν άνδρα, μεταξύ 55 και 60 ετών, ο οποίος χθες το βράδυ μπήκε σε μεγάλο super market γνωστής αλυσίδας και με την απειλή όπλου πήρε χρήματα από το ταμείο.

Ο άνδρας, που μπήκε ως πελάτης στο κατάστημα της αλυσίδας, στην οδό Αχιλλοπούλου 171,  φορούσε σκούφο και μάσκα κι έκανε τα ψώνια του κανονικά, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ένα από τα ταμεία. Εκεί, αιφνιδίασε την ταμία, διότι της έδειξε ένα χαρτί, στο οποίο έγραφε ότι «κρατάει όπλο» και της ζήτησε να μην προκαλέσει φασαρία και γίνει αντιληπτός.

Η ταμίας χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της τον ενημέρωσε χαμηλόφωνα ότι πρέπει να απευθυνθεί στην υπεύθυνη του καταστήματος για να ανοίξει το ταμείο, αλλά ο μεσήλικας άνδρας επέμεινε και της έδειξε το όπλο, που είχε κρυμμένο στο εσωτερικό του μπουφάν που φορούσε, με αποτέλεσμα η ταμίας να υποχρεωθεί για να αποφύγει τα χειρότερα να του δώσει όλα τα χρήματα του ταμείου, που συνολικά δεν ξεπερνούσαν τα 1.000 ευρώ.

Ο άγνωστος άνδρας διέφυγε πεζός τρέχοντας, με την αστυνομία να ερευνά την περιοχή για να βρεθεί στα ίχνη του και να τον συλλάβει.