Νέα στοιχεία για την υπόθεση της αποπλάνησης 14χρονης από 40χρονο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες του ξενοδοχείου, όπου οδήγησε ο κατηγορούμενος την ανήλικη δείχνουν εκτός από τον 40χρονο και την 14χρονη, άλλα δύο πρόσωπα να μπαίνουν στο δωμάτιο. Μεταξύ των προσώπων, είναι άλλη μια ανήλικη κοπέλα.
Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής και ασέλγειας σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών από 40χρονο σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας δείχνουν εκτός από τον 40χρονο και την 14χρονη, άλλα δύο πρόσωπα να μπαίνουν στο δωμάτιο 303.

Τα δύο πρόσωπα είναι μία ανήλικη και ένας φίλος όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην κατάθεση του κατηγορουμένου, χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία για το ποιος ήταν αυτός ο φίλος.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μαζί με το κορίτσι στο δωμάτιο 303 ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην περιοχή της Ομόνοιας. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και η μητέρα της έκανε την καταγγελία στις αρχές. Είχε εντοπίσει στο instagram της κόρη της μια ανάρτηση για το πού ήταν.

Η γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς: «Κατάλαβα από story στο instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 και όταν έφθασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει».

Οι αρχές διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμα ατόμων
Οι αρχές διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμη ατόμων που φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγεί στο κορίτσι από το καλοκαίρι. Όταν παρακολούθησε η μητέρα τη μικρή και τους εντόπισε, εκείνος της είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του.

Ο 40χρονος γνώρισε, όπως όλα δείχνουν, την 14χρονη μέσω social media.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.

Πηγή: Mega