Στη 1 του Φλεβάρη, θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα συμμετέχει ο πλανήτης Ουρανός, σε δύσκολη όψη με τα Φώτα, [Ήλιο και Σελήνη]. Συγχρόνως και ο Κρόνος σε σύνοδο με την Νέα Σελήνη, εντείνει την πίεση αυτής της περιόδου, όπου πλέον οι αντοχές έχουν εξανεμιστεί. Θα υπάρξουν και άλλες πλανητικές επιρροές, που αν τις δούμε όλες σαν σύνολο, η αίσθηση που μας αφήνουν είναι, ότι γενικότερα υπάρχει μία δυσαρέσκιά. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει η έντονη επιθυμία, να αποτινάξουμε κάθε τι που μας πιέζει και δημιουργεί τροχοπέδη στην ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε ένα πολύ δυνατό ξεκαθάρισμα στην ζωή σας, όπου αυτή την φορά, έχει σαν αποδέκτες τους φίλους σας και τους ανθρώπους που νιώθατε ομάδα. Ήρθε η στιγμή να εντοπίσετε τα λάθη που έχετε κάνει. Ακόμη και να μην τα διορθώσετε αυτή την χρονική στιγμή, θα τα γνωρίζετε και αυτό είναι το πρώτο θετικό βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σας αφορά έντονα και προκαλεί αναταραχές στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε τις καταστάσεις και να βρείτε λύσεις μέσα σε νέα πλαίσια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε πολύ κοντά στις λύσεις κάποιων πρακτικών θεμάτων, όπου αφορούν, πληρωμές και χρήματα που σας αφορούν και πρέπει να περάσουν μία διαδικασία πριν έρθουν στα δικά σας χέρια. Η κυκλοθυμία σας θα είναι έντονη και δεν θα σας βοηθήσει, να πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, σας βγάζει αρκετά απωθημένα, σας δημιουργεί έντονες αντιπαραθέσεις, αλλά και σας κάνει να γίνεστε σκληροί και παγεροί στα λόγια και τις πράξεις σας. Έχετε πληγωθεί με συμπεριφορές των άλλων και πλέον νιώθετε ότι όλο αυτό σας έχει πνίξει.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στις 1 Φλεβάρη, θα σας φτάσει στα όρια σας. Είστε γεμάτοι παράπονα από τους άλλους, από τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και γενικότερα από θέματα που σας ορίζουν αυτή την περίοδο. Μία εμπόλεμη κατάσταση με τους άλλους, που ή θα φροντίσετε να βρείτε με ηρεμία τρόπους διαφυγής, ή πραγματικά θα βρεθείτε μέσα σε μία άνιση μάχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να αρχίσετε και πάλι τα ξεκαθαρίσματα σας, να νιώσετε και πάλι ότι κρατάτε εσείς το πηδάλιο των σχέσεων σας, των συνεργασιών σας, γενικότερα των καταστάσεων που σας αφορούν άμεσα. Ίσως μάλιστα πρόσωπα από το παρελθόν, να έρθουν και πάλι κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε από τους λίγο πιο ευνοημένους αυτή την περίοδο, όπου μία νέα συναισθηματική υπόθεση θα κτυπήσει την πόρτα σας. Ίσως μάλιστα, για σας που βρίσκεστε σε σχέση, να αποφασίσετε μία πιο ουσιαστική κίνηση για την κοινή ζωή που σκέφτεστε με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα είναι για σας αρκετά δύστροπη και απαιτητική. Ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε μία οικογενειακή κατάσταση, ή να πρέπει να δείτε τα λάθη, μέσα στις σχέσεις σας. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με κάθε σταθερή αξία της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε σε μία αρκετά καλή κατάσταση και αυτό δεν μπορεί να σας το χαλάσει κανένας και τίποτα. Εκεί που πρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο, είναι τα οικονομικά σας, οι επαφές με άτομα του περιβάλλοντος σας, αλλά και εργασιακά θέματα, που βρίσκονται σε αναμονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία κακή διαχείριση των οικονομικών σας, μπορεί να σας βγάλει έξω από τα δεδομένα σας. Είναι η στιγμή που μπορεί να φροντίσετε τους άλλους πάνω από τις δικές σας δυνατότητες και αυτό το οικονομικό βάρος, να μην το αντέξετε. Γενικότερα θα πρέπει να διαλέγετε στέρεα εδάφη, για να προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, είναι ένα δύσκολο Φεγγάρι, που θέλει να σας απομακρύνει από τα παλιά και τα γνώριμα. Χρειάζεται αλλαγή αυτή η περίοδος, όπου τα πράγματα γύρω σας, με έναν απρόσμενο τρόπο, θα σας βάλουν σε έναν νέο τρόπο ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει την αισιοδοξία που τόσο έχετε ανάγκη. Από την άλλη θα έχετε αυτή την εβδομάδα την Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ κοντά, στο να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν. Η ζωή σας χρειάζεται την αλλαγή και μέσα από δυσκολίες, θα έρθει και η δική σας λύτρωση.