Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, επικαλέστηκε στοιχεία του ΟΟΣΑ για την ανεργία των νέων στην Ελλάδα.

Βάσει αυτών, η χώρα μας είναι στην πρώτη θέση στην ανεργία των νέων 17-24 ετών, οι μισθοί είναι από τους χαμηλότερους στην ΕΕ, ενώ οι τιμές των ενοικίων είναι απαγορευτικές για τα νέα ζευγάρια.

Ο κ. Σπυρόπουλος σχολίασε επίσης και τη συζήτηση στη Βουλή μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα, τονίζοντας πως επρόκειτο για μια κακόγουστη και αδιάφορη κοκορομαχία.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Σπυρόπουλου:

«Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση στην ανεργία των νέων στις ηλικίες 17-24, οι μισθοί στη χώρα μας είναι από τους χαμηλότερους στην ΕΕ, και οι τιμές των ενοικίων παραμένουν απλησίαστες για τα νέα ζευγάρια. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν απασχόλησαν τους κ. Μητσοτακη και κ. Τσίπρα στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. Ήταν μια ακόμη κακόγουστη και αδιάφορη «κοκορομαχία», τόσο αποκρουστική για την κοινωνία. Οι πολίτες ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για αυτά αναζητούν λύσεις. Δείτε τα νούμερα που επιβεβαιώνουν πως η ανεργία στους νέους “Χτυπά” την Ελλάδα και την φέρνει στην ντροπιαστική πρώτη θέση πανευρωπαϊκά».