Στην εκπομπή το «Πρωινό», ήταν καλεσμένος ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «παπά» στις Άγριες Μέλισσες, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 18 ημέρες στο νοσοκομείο για οξυγόνο κι έχασε 12 κιλά σε διάστημα ενάμιση μήνα.

«Νόσησα από κορωνοϊό πριν από τρεις μήνες. Το πέρασα δύσκολα. Είναι προσωπικό δεδομένο το αν έχω εμβολιαστεί. Θα πω όμως πως όλοι μας είτε έχουμε κάνει δύο δόσεις, είτε δεν έχουμε κάνει καμία, τώρα έχει λήξει το διαβατήριο. Νόσησα και ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. 18 ημέρες στο νοσοκομείο και θέλω να ευχαριστήσω τις νοσοκόμες και τους γιατρούς», δήλωσε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη για περιστατικά με ασθενείς που τον σόκαραν: «Δεν υπάρχει αρκετό νοσηλευτικό προσωπικό και οι νοσοκόμοι δε μπορούσαν να βοηθήσουν όπως θέλουν. Άκουσαν τα αφτιά μου, ασθενείς να φωνάζουν “λύστε μας” – ήταν δεμένοι στα κρεβάτια γιατί είχαν σπασμούς από τον κορωνοϊό – γιατί δεν προλάβαινε το νοσηλευτικό προσωπικό. Το άκουσα με τα αφτιά μου και ρώτησα. Έτσι μου είπαν αυτό», ανέφερε, προσθέτοντας:

«Βρήκα απαράδεκτες συνθήκες στο νοσοκομείο. Και όχι μόνο εγώ. Όλοι όσοι νοσηλεύονται περνούν δύσκολα. Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ. Ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου και γι’ αυτό έμεινα μέσα τόσες μέρες. Πρέπει βέβαια να είχε συμβεί και κάτι με το μηχάνημα, μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Θα κοιτάξω αν είναι ιατρικό λάθος. Στις εξετάσεις που έκανα μετά, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί –είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο. Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους».