Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις ς 2 Φεβρουαρίου για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό στη Σπάρτη και συμμετείχε και ο Στέλιος Λιβανός φαίνεται ότι ήταν αυτο που ανάγκασε στον προωθυπουργό να τον θέσει εκτός κυβερνήσεως.

Το βίντεο από την μοιραία σύσκεψη έπεσε σήμερα στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτακη τηλεφώνησε στον κ. Λιβανό και πήρε αμέσως την απόφαση για την καρατόμησή του.

Η «μοιραία» σύσκεψη στη Σπάρτη, με τον Π. Δούκα και δίπλα του τον Σπ. Λιβανό -Φωτογραφία: ilianews
Στο βίντεο – που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας απευθυνόμενος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, να καυχιέται για τα κατορθώματά του ιδίου και της τότε Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.

“Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…” είπε ο κ. Δούκας.
«Όποιος έλεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά, έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…” ακούγεται να… πλειοδοτεί κάποιος από τη σύσκεψη.
«Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι»… συμπλήρωσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.
Ένα στέλεχος παρεμβαίνει για να επισπεύσει ο κ. Δούκας την κουβέντα για το θέμα των αποζημιώσεων από τον παγετό και τότε φαίνεται να παρεμβαίνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Σπήλιος Λιβανός: «Ααυτό πρέπει να το απαντήσουμε, από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί …και υπολειπόμεθα ότι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιΐα» και όλοι μαζί γελάνε.
Δείτε το βίντεο από το ilialive: