Η Έλενα Κρεμλίδου πήρε θέση απαντώντας για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με κάποια «ροζ» βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και πολλοί θεωρούν πως σε αυτά είναι εκείνη.

Η γνωστή influencer ανήρτησε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, όπου εξηγεί τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να κάνει αυτή τη δημόσια τοποθέτηση.

Όπως τονίζει, αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα που έλαβε, αναφέροντας πως υπάρχουν τρία βίντεο που κυκλοφορούν με το όνομά της αλλά δεν είναι η ίδια στα βίντεο, μα κοπέλες που της μοιάζουν.

«Και στα τρία βίντεο δεν είμαι εγώ. Μου τα έχουν στείλει άπειροι άντρες» ανέφερε, σημειώνοντας ωστόσο ότι όντως κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες με εκείνη, για τις οποίες την απείλησαν και η ίδια έχει κινηθεί δικαστικά.

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά, με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα» συμπλήρωσε η Έλενα Κρεμλίδου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στα θύματα.

Δείτε όσα λέει