Ενώπιον της ανακρίτριας απολογήθηκε σήμερα ο 21χρονος Έλληνας, ένας εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, ο 21χρονος “έδειξε” τον δολοφόνο του άτυχου Άλκη, ενώ αποκάλυψε το πού είναι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους,  ο Απόστολος Λύτρας «ανέφερε ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει στην ανακρίτρια πού βρίσκεται αυτό το μαχαίρι».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο 21χρονος δεν οδηγούσε το όχημα, ενώ «έδειξε» ότι ο δολοφόνος είναι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.

«Δεν οδηγούσε ο εντολέας μου. Καθόταν πίσω, δεν έχει καμία σχέση. Ο συνοδηγός που καθόταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο εντολέας μου ανέφερε πως ήταν αυτός που έκανε αυτή την πράξη», σημείωσε ο κ. Λύτρας, ενώ εξήγησε ότι το μαχαίρι είναι τύπου «καραμπιτ».

«Πέταξε το μαχαίρι σε ερημική περιοχή
«Πρόκειται για ένα μαχαίρι καραμπιτ που δεν έχει βρεθεί και ο εντολέας έχει υποδείξει πού βρίσκεται. Επίσης ανέφερε ότι μετά αυτοί οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, το πέταξε σε μια ερημική περιοχή», πρόσθεσε.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Λύτρα ο εντολέας του υποστήριξε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και στη συνέχεια του έπεσε.

«Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι», ανέφερε ο κ. Λύτρας, ενώ συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ότι «οφείλουμε να το πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη».