Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος ο Μιχαήλ Βαρθακούρης. Ο φωτογράφος, που είναι ο μεγαλύτερος γιος που έχει αποκτήσει ο Γιάννης Πάριος με τη Σοφία Αλιμπέρτη, μίλησε για το πώς είναι να ζει κάποιος στην Πάρο, για τους διάσημους γονείς του, για τη σχέση που έχει με τον μικρό του αδερφό Good Job Nicky αλλά και για την πρώτη έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποίησε.

Αναφερόμενος στην ενασχόλησή του με τη φωτογραφία και την πρώτη έκθεση είπε: «Αν δείξεις στον κόσμο ποιος είσαι και τι πιστεύεις, δεν υπάρχει μετά κάτι να πει κάποιος κάτι για σένα. Είσαι εκεί, είσαι έξω, έχεις βγει. Η μαμά και ο μπαμπάς τις έχουν δει τις φωτογραφίες. Η μαμά ειδικά τις βλέπει όλες, σχεδόν την στιγμή που τις δημιουργώ, λίγο μετά… Ακούω την κριτική τους αν και τις περισσότερες φορές ακούω τον Νικόλα».

Ο 31χρονος φωτογράφος έκανε αναφορά και στη σχέση που έχει με τον αδερφό του Νικόλα: «Με τον Νικόλα συνεννοούμαστε με τα μάτια. Έχουμε ένα μυαλό, έτσι νιώθω κάποιες ώρες. Είναι πανέξυπνος, είναι ο καλύτερός μου φίλος στον πλανήτη. Τον θαυμάζω, πάμε μαζί παντού».
Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης μίλησε ακόμα και για τη συνεργασία που είχε με τον πατέρα του όταν επιμελήθηκε το εξώφυλλο του δίσκου του. «Έχω κάνει δίσκο του πατέρα μου, του έχω κάνει εγώ την φωτογράφιση. “Έλα μου, χαμογέλα μου”», ανέφερε συγκεκριμένα.
Αναφέρθηκε επίσης και για τη μητέρα του η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έχει αποφασίσει να ζει μόνιμα στην Πάρο. «Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία».
Για τη ζωή του στην Πάρο ανέφερε: «Είναι πολύ όμορφο να περπατάς και από το ένα σημείο στο άλλο να έχεις πει σε δέκα ανθρώπους “καλημέρα”. Το έχει ανάγκη ο άνθρωπος αυτό. Οι φωτογραφίες μου αυτές έγιναν στην Πάρο μεταξύ Μάη και Σεπτέμβρη, εκεί έγινε ό,τι έγινε».
Δείτε όσα είπε