Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και των υπολοίπων μελών της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητώντας αποζημίωση ύψους 100.000 έπειτα από ανάρτηση στα social media του επισήμου υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ για τον γνωστό ποινικολόγο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, «μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000€ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

«Η μήνυση υπεβλήθη και η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των: Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ’ εντολή των οποίων έγινε η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση.

Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιερχομένου δημοσίευση» καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Η μήνυση έπεται της ανάρτησης στο Facebook, του υπευθύνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, στην οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Κούγιας «έχει καταντήσει στα μάτια της κοινής γνώμης πιο σιχαμένος από όλους τους βιαστές, παιδόφιλους, δολοφόνους και λοιπούς εγκληματίες που έχει υπερασπιστεί κατά καιρούς».