Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Φιλιατρά, με θύμα μία 14χρονη από τη Βουλγαρία, που την εξέδιδαν η 19χρονη αδερφή της με τον φίλο της, επίσης βουλγαρικής καταγωγής. Βάσει των πληροφοριών, έδιναν μάλιστα στην ανήλικη χασίς πριν τις ερωτικές συνευρέσεις της, προκειμένου να κάμψουν την αντίστασή της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 14χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι της έδιδαν χασίς κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η 19χρονη αδερφή της. Οι γονείς εντόπισαν το κορίτσι κλειδωμένο μέσα σε παράπηγμα, όπου και επρόκειτο να συνευρεθεί ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Για κάθε ερωτικό ραντεβού, η αδερφή της και ο 28χρονος Βούλγαρος θα έπαιρναν 20 ευρώ.

Βάσει των πληροφοριών, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς της 14χρονης την έσωσαν την τελευταία στιγμή από τα κακόβουλα σχέδια της αδερφής της και του φίλου της. Πριν από λίγες ημέρες, ο 28χρονος και η 19χρονη φίλη του, η αδερφή του κοριτσιού, είχαν κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς πακιστανικής καταγωγής. Όταν οι γονείς το πληροφορήθηκαν, την εντόπισαν και το πρόλαβαν.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.