Η οικογένεια των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα δέχεται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους.

Η μητέρα των κοριτσιών εξακολουθεί να δέχεται απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά της από χρήστες του Facebook και γενικότερα του διαδικτύου, όπως δήλωσε, σύμφωνα με το pelop.gr, ο δικηγόρος της οικογένειας, εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν την μητέρα και να την λιντσάρουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Εγκληματολογικό» της Ασφάλειας Αθηνών δεν έχει ακόμα αρχίσει τη διενέργεια καταθέσεων από γιατρούς.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου «Παίδων» θα κληθούν πρώτοι, καθώς η κατάθεσή τους αναμένεται να φωτίσει πολλές πτυχές της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Και οι γιατροί του Καραμανδανείου όπως και του ΠΓΝΠ αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Άλλωστε είναι αυτοί οι οποίοι πολλάκις ασχολήθηκαν με τα παιδιά και ειδικά με την Τζωρτζίνα.

Τόσο ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης όσο και οι εξειδικευμένοι παιδίατροι του Καραμανδανείου θα μιλήσουν για τα περιστατικά που αφορούν την πορεία της υγείας του παιδιού, το πώς κατέληξε στην ΜΕΘ και ό,τι περίεργο παρατήρησαν στη διάρκεια της νοσηλείας της ώστε να απαντηθούν όσα περισσότερα ερωτηματικά μπορούν.