Νέα άγρια επίθεση, που πιθανολογείται ότι είχε οπαδικά κίνητρα, δέχτηκε ένα άτομο το μεσημέρι στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, βάσει πληροφοριών από αυτόπτες μάρτυρες, περίπου πέντε άτομα έφτασαν έξω από το κομμωτήριο επί της οδού Χανιών, εντόπισαν έναν άνδρα, τον έβγαλαν στο πεζοδρόμιο και άρχισαν να το χτυπούν με μπουνιές, κλωτσιές αλλά και ένα αντικείμενο που παρομοιάζουν με γκλοπ. Στη συνέχεια, οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ το θύμα φέρεται πως κατάφερε να φύγει μόνος του από το σημείο, προτού φτάσει η αστυνομία.

«Έμαθα ότι βρήκαν μέσα το παιδί, ήρθαν κάποιοι και πλακώθηκαν. Του είπαν “σε περιμένουμε έξω” και μετά έγινε η φασαρία», ανέφερε ηλικιωμένη που μένει σε κοντινό σημείο, ενώ άλλος μάρτυρας, ο οποίος μένει στην περιοχή, έκανε λόγο για τέσσερα άτομα με δύο μηχανάκια τα οποία σταμάτησαν έξω από το κομμωτήριο και επιτέθηκαν άγρια σε δύο άτομα κρατώντας κάποιοι εξ αυτών γκλοπ.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων και εξετάζει βίντεο από κάμερες ασφαλείας κοντινών καταστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που έχει το κομμωτήριο είναι οπαδός του Άρη.