Σε τρία νησιά του Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα στη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους  έφτασαν το πρωί της Παρασκευής τρόφιμα πρώτης ανάγκης, από το Μαξίμου, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες των πολυτέκνων των νησιών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης η αποστολή των προϊόντων ήρθε έπειτα από ανταπόκριση του γραφείου του Πρωθυπουργού σε αρχική επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων στην οποία εξέφραζαν τις ανάγκες τους.

Παράλληλα στην ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη για την επίτευξη της προσπάθειας καθώς και το στέλεχος της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου. «Οι ακριτικές πολύτεκνες οικογένειες στεκόμενοι θεματοφύλακες στα ακριτικά νησιά μας, σας ευχαριστούν και σας θεωρούν συμπαραστάτες στον καθημερινό δύσκολο αγώνα τους!», σημειώνουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:


«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι σήμερα παραλάβαμε περίπου έξι (6) τόνους τρόφιμα πρώτης ανάγκης ( ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι και όσπρια) κατόπιν αιτήσεώς μας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα παραπάνω αγαθά θα μπορέσουν να καλύψουν ανάγκες των πολύτεκνων οικογενειών και στα τρία νησιά μας.

Η επίτευξη αυτής της προσπάθειας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια και στήριξη της Γενικής Γραμματείας Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας κας Πίστης Κρυσταλλίδου και του Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κου Γρηγορίου Δημητριάδη.

Οι ακριτικές πολύτεκνες οικογένειες στεκόμενοι θεματοφύλακες στα ακριτικά νησιά μας, σας ευχαριστούν και σας θεωρούν συμπαραστάτες στον καθημερινό δύσκολο αγώνα τους! Ελπίζουμε στην συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας καθ’ όλη την πορεία του αγώνα μας».