Το θέμα των ημερών, δηλαδή τις προσωπικές ύβρεις κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που εκτοξεύονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε, με τον δικό του ανεπανάληπτο τρόπο ο σκιτσογράφος Δημήτρης Χαντζόπουλος, στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, με ένα άρθρο-μνημείο χυδαιότητας στην «Αυγή», ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Θανάσης Καρτερός καταφέρθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού. Σε άρθρο του με τίτλο «Επί προσωπικού και παίρνω την ευθύνη», ο Θανάσης Καρτερός στην τελευταία παράγραφο του κειμένου του έκανε τη χυδαία αναφορά: «Μητσοτάκη, GFY» (δηλαδή «Go F@@@ Yourself», Μητσοτάκη γ@@@@σαι). Σύνθημα που εκτοξεύουν και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας το κόμμα τους να υστερεί με διψήφια ποσοστά έναντι της ΝΔ και τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται πίσω από τον πρωθυπουργό, σε όλες τις μετρήσεις.

Στο σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου βλέπουμε τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να τοιχοκολλάει αφίσα, με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία εικονίζεται ο πρωθυπουργός. «GFY Mitsotakis», γράφει με μεγάλα γράμματα. Ο πρωθυπουργός «ζωντανεύει» στην υβριστική αφίσα, γυρίζει και αλλάζει το σύνθημα σε «Good For You Μitsotakis» -Καλός για εσάς ο Μητσοτάκης. Συμπέρασμα, οι ύβρεις και οι χυδαιολογίες γυρίζουν μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους και ωφελούν τον πρωθυπουργό, όχι αυτούς που τις εκτοξεύουν.

Πηγή: iefimerida.gr