Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης, κάνοντας αναφορά για το ζήτημα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, για το κίνημα #MeToo, αλλά και για την απόφασή του να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

«Είναι πολλά τα χρόνια που υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές στη δουλειά μας. Το ότι έγινε ένα ξεκίνημα να ξεκαθαριστούν είναι πολύ ελπιδοφόρο», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός για την κινητοποίηση, ενάντια στη βία στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Θα πω στα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί να μη φοβούνται, ή να φοβούνται λιγότερο από ό,τι εμείς. Η γενιά μου γαλουχήθηκε με αυτόν τον τρόπο, τρώγαμε “ξύλο” στο θέατρο, έπρεπε να ανεχτούμε όποιον μας πρόσβαλε με χυδαίο τρόπο. Ύστερα από όσα έχουν συμβεί ένας σκηνοθέτης ή ένας ηθοποιός θα το σκεφτεί να έχει παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε ένα νέο ηθοποιό, και θα φοβηθεί», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Ίσως το κοινό να μην μπορεί να ξεπεράσει την εγκληματική εικόνα του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Τους θαύμαζα καλλιτεχνικά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω όρεξη να δω δουλειά τους», εξήγησε με νόημα.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου το Survivor, έχω πάρει δύο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου επειδή πήγα. Πήρα την απόφαση να παντρευτώ, να κάνω το παιδί μου, πέρασα πολύ χρόνο με τον πατέρα μου πριν “φύγει”. Όλα αυτά τα είχα νιώσει μέσα στο παιχνίδι αυτό».

«Αν έβλεπα το γιο μου να συμπεριφέρεται άσχημα σε ένα κορίτσι ή να επενδύσει στη σωματική του δύναμη εις βάρος των άλλων θα με θύμωνε», κατέληξε ο ηθοποιός.