Εξιχνιάσθηκε από την Αστυνομία ο φόνος ενός 73χρονου που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Μελίσσια του Πεταλιδίου, στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, ένας 68χρονος, ένας 39χρονος και μία 23χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα, έπειτα από εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, για ανθρωποκτονία και για ληστεία, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας 38χρονος, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου εντοπίσθηκε θανάσιμα τραυματισμένος ο 73χρονος μέσα σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, στην περιοχή Μελίσσια.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, στις οποίες συνέδραμε και κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και την αξιοποίηση στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, προέκυψε ότι το πρωί της περασμένης Πέμπτης, οι τρεις συλληφθέντες πήγαν μαζί με τον 73χρονο, στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του τελευταίου για εργασίες.

Όμως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των συλληφθέντων και του 73χρονου, κυρίως για οικονομικές διαφορές. Στην συνέχεια οι συλληφθέντες φέρονται να κτύπησαν τον 73χρονο με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι, ενώ ο 39χρονος φέρεται να τον στραγγάλισε, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος του ηλικιωμένου.

Στη συνέχεια οι συλληφθέντες φέρονται να αφαίρεσαν γεωργικά εργαλεία, μεταλλική σκάλα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα, που ανήκαν στο θύμα. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ