H Μαντόνα, είναι μία ακόμη από τις διασημότητες του πλανήτη που στέκονται στο πλευρό του λαού της Ουκρανίας και κατακρίνουν τον Πούτιν. Η τραγουδίστρια με τους εκατομμύρια followers στα social media σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Ρώσο πρόεδρο. Στο βίντεο που ανήρτησε από ένα remix του τραγουδιού της «Sorry» δηλώνει την υποστήριξή της στην Ουκρανία.

«Ο Πούτιν έχει παραβιάσει κάθε συμφωνία για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Πούτιν δεν έχει δικαίωμα να προσπαθήσει να διαγράψει την ύπαρξη της Ουκρανίας. Σε στηρίζουμε Πρόεδρε Ζελένσκι! Προσευχόμαστε για εσάς και τη χώρα σας. Δόξα στην Ουκρανία. Δόξα στους ήρωες», αναφέρει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Το βίντεο κλιπ της Μαντόνα, φαίνεται να χορεύει η ίδια, με πλάνα από εκρήξεις και τις συνέπειες των ρωσικών επιθέσεων.

«Έχω ακούσει τα ψέματά σου και όλες τις ιστορίες σου… και δεν αντέχω άλλο». Κάποια στιγμή στο βίντεο των 30 δευτερολέπτων φαίνεται μια εικόνα του δικτάτορα Αδόλφου Χίτλερ η οποία μπερδεύεται στο πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στην ανάρτησή της, η γνωστή τραγουδίστρια, παρακίνησε τους ανθρώπους να μην αισθάνονται αβοήθητοι. «Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε», έγραψε, ενθαρρύνοντας τους ακόλουθούς της να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)