Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού A.E. ανακοίνωσε ότι η πώληση του 49% της συμμετοχής της στην ΔΕΔΔΗΕ ολοκληρώθηκε με την κατάθεση 1,320 δισ. ευρώ από την Macquarie Asset Management. Tο τίμημα έχει προσαρμοστεί ώστε να απεικονίζει τη μεταβολή στην Καθαρή Αξία του Ενεργητικού (Net Asset Value) του ΔΕΔΔΗΕ έως την 28.2.2022, σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης Αγοράς Μετοχών.

Παράλληλα,  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΔΔΗΕ που πραγματοποιήθηκε μετά την παραίτηση των μελών, με την εξαίρεση του κ. Μάνου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας και του κ. Μασούρα, εκπρόσωπου των εργαζομένων, και την εκλογή των νέων μελών από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του μετόχου του ΔΕΔΔΗΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΕΔΔΗΕ συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως :

Μιχαήλ Κεφαλογιάννης, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
Αναστάσιος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
Stéphane Brimont, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Arthur Rakowski, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Mark Mathieson, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Ουρανία Αικατερινάρη, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Ευάγγελος Αγγελετόπουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Αλέξανδρος Πατεράκης, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Σωτήριος Χατζημιχαήλ, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Γεωργία Χριστοδουλοπούλου, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Κωνσταντίνος Μασούρας, Μη Εκτελεστικό Μέλος, εκπρόσωπος των εργαζομένων

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΔΔΗΕ θα λήξει στις 28.2.2025, με την εξαίρεση του κ. Κωνσταντίνου Μασούρα, η θητεία του οποίου λήγει στις 27.6.2022 και του κ. Αναστασίου Μάνου, η θητεία του οποίου λήγει στις 16.10.2022.