Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Ανδραβίδα της Ηλείας.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο πατέρας της οικογένειας σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά της οικογένειας και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μάλιστα τα θύματα βρήκε το τρίτο παιδί της οικογένειας, το οποίο γλίτωσε καθώς έλειπε από το σπίτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το pelop.gr η Αστυνομία εξετάζει δυο σενάρια: αυτό της τετραπλής ανθρωποκτονίας με άγνωστο δράστη και εκείνο της τριπλής ανθρωποκτονίας με δράστη τον άνδρα της οικογένειας που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Κατά πληροφορίες αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο ήταν και αυτό που βρήκε τα μέλη της οικογένειάς του νεκρά, όταν επέστρεψε σπίτι.

Τα δύο παιδιά και η μητέρα βρήκαν τραγικό θάνατο από μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Οι αρχικές αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, εγκαταλείφθηκαν γρήγορα αφού όλες οι ενδείξεις πλέον,σύμφωνα με το patrisnews, κάνουν λόγο για τετραπλή δολοφονία.

Το βασικό στοιχείο που οδήγησε τις Αρχές στο να αποκλείσουν ενδεχόμενο αυτοκτονίας ενός εκ των μελών της οικογένειας είναι το γεγονός πως μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε ένας κάλυκας χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιο όπλο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δράστη συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού και στον περιβάλλοντα χώρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην άκρη του νήματος.