Το ύστατο χαίρε απέδωσαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 41χρονη μητέρα, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη από τον πρώην σύντροφό της, μέσα στο καφέ που διατηρούσε στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Η εξόδιος ακολουθία της Βίκυς Μπαζούκη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης, στον τόπο καταγωγής της, το Λιβάδι Ελασσόνα και πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων για το τελευταίο αντίο.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος πυγμάχος, εισέβαλε με την κοντόκανη καραμπίνα το βράδυ της Τετάρτης στο κατάστημα της άτυχης γυναίκας και λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντάς την θανάσιμα, μπροστά στα έντρομα ματιά των δύο παιδιών της. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 20χρονη κόρη του θύματος.

Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί της 41χρονης, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, ενώ στην γειτονιά της, σχεδόν όλοι γνώριζαν για τα επεισόδια και τους καβγάδες που προκαλούσε συχνά ο 42χρονος δράστης. Έξω από το μαγαζί το οποίο διατηρούσε η 41χρονη γυναίκα και σημειώθηκε το φριχτό έγκλημα, πολλοί έχουν αφήσει στην είσοδο αναμμένα κεράκια και λουλούδια.

kideia__3_