Ο 60χρονος καθ΄ ομολογία δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου από τον ανακριτή .

Ο κατηγορούμενος για το πρωτοφανές έγκλημα προσήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας λίγο μετά της 15:00 και αφού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο, παραπέμφθηκε σε ανακριτή. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, αν εκπροσωπείται από δικηγόρο, καθώς κανένα από τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ο καθ’ ομολογία δράστης έφθσασε στο Δικαστικό Μέγαρο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώ ςπλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το κτίριο. Μάλιστα, είχε αναπτυχθεί ισχυρή διμοιρία αστυνομικών, κρατώντας τους συγκεντρωμένου σε απόσταση από την είσοδο των δικαστηρίων, ώστε να προστατευθεί ο κατηγορούμενος, σε περίπτωση που ξεσπάσουν επεισόδια. Στην θέα του το πλήθος ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες και ύβρεις σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τη σύλληψή του ο ίδιος αποκάλυψε, ότι είχε κρύψει το φονικό όπλο, ένα πιστόλι των 9mm, μέσα σε τσαντάκι που ήταν επιμελώς κρυμμένο σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας στην Πάτρα. Από την βαλλιστική και εργαστηριακή εξέταση επιβεβαιώθηκε, ότι είναι το όπλο με το οποίο πυροβόλησε εξ επαφής τον 32χρονο και την 37χρονη σύζυγό του, πριν πνίξει με τα ίδια του τα χέρια τα δύο μωρά της οικογένειας, μόλις ενός και δύο ετών.