Αυτή την εβδομάδα, έχουμε κάποιες σημαντικές μετακινήσεις πλανητών, όπου αλλάζουν κάποιες ενέργειες όπως έχουμε πει και ενεργοποιούνται καινούριες ομάδες ζωδίων. Στις 6 Μαρτίου λοιπόν, περνά η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου συνεχίζεται η παρατεταμένη τους σύνοδος. Στις 10 Μαρτίου θα κάνει ο Ερμής την είσοδο του στους Ιχθύες, όπου θα υπάρξουν εξιδανικεύσεις, σε σημείο που μάλλον χάνεται το μέτρο. Τελειώνει η εβδομάδα με την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα, που γεμίζει με ένα πέπλο ασάφειας, τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού, [Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες], του τρίτου δεκαημέρου. *Εδώ θα επισημάνω ότι είναι πολύ επικίνδυνο, να πιστεύουμε ότι μας μεταφέρουν, γιατί η αλήθεια καλύπτεται μέσα στα βαθιά νερά των Ιχθύων.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν πολλά θέματα που θα σας αλλάξουν τα σχέδια σας και γενικότερα τους υπολογισμούς σας προς μία κατεύθυνση. Ίσως μάλιστα να αρχίσετε να κάνετε κρυφές ενέργειες, ώστε να φτάσετε στην αλήθεια που τόσο εκτιμάτε από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιεραρχώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, θα έχετε ένα πιο βιώσιμο καθημερινό πρόγραμμα, ακόμη και αν πρέπει να επωμιστείτε, ένα αρκετά μεγάλο επαγγελματικό βάρος. Από την άλλη, καλό είναι να γίνεστε πιο συγκεκριμένοι σε εκείνα που σχεδιάζετε για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα βρεθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, από την Πέμπτη, οπότε και θα υπάρξουν κάποιες λάθος κινήσεις, σε επαγγελματικά θέματα, κακή συνεννόηση, αλλά και λάθη που θα προέλθουν, από την αφηρημάδα σας. Στο τέλος της εβδομάδας, για σας που έχετε γεννηθεί 14 Ιουνίου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αρκετά ενεργοί αυτοί την περίοδο, συναισθηματικά, αλλά και επικοινωνιακά. Ίσως μάλιστα αναζητήσετε μία βοήθεια ειδικού, για να λύσετε κάποια ζητήματα που σας έχουν προβληματίσει. Επίσης είναι μία περίοδος που θα νιώσετε ότι κάποιοι παίζουν με τα συναισθήματα σας και θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από κοντά τους.

ΛΕΩΝ

Για σας των πρώτων ημερών, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, σας χαρίζουν καλές συναισθηματικές στιγμές, κάτι που δεν θα σας το χαλάσει κανείς και τίποτα. Έτσι από τους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας είστε εσείς του πρώτου πενθημέρου, ενώ τα άλλα πενθήμερα, καλό είναι να κάνουν ένα βήμα πίσω, όταν υπάρχουν έντονες προκλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα έχει έντονη εργασιακή δραστηριότητα, με αρκετές καταστάσεις, που μάλλον θα αρχίσετε να χάνετε το μέτρο και να αγχώνεστε. Εσείς ιδίως του πρώτου δεκαημέρου και λόγο του Ερμή που θα βρίσκεται απέναντι σας, θα έχετε, μία υπερβολικά πολυάσχολη περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου από την Δευτέρα, σας ανοίγουν μία συναισθηματική δίοδο, όπου θα φροντίσουν τα συναισθήματα σας και τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν υπερβολές, που θα χρειαστεί να τις διαχειριστείτε με ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα, εντείνονται τα θέματα που αφορούν  το σπίτι σας, την οικογένεια σας και γενικότερα τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας. Είναι μία περίοδος, που θα σας απασχολήσουν εκκρεμότητες από το παρελθόν και θα έχετε έντονα συναισθήματα για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας του πρώτου πενθημέρου, θα υπάρξει έντονη η επιθυμία σας για φλερτ, αλλά και για να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Από την άλλη η νέα θέση του Ερμή στους Ιχθύες, αλλά και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, δεν εξασφαλίζουν την αλήθεια και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να μην γίνετε θύματα παραπλάνησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη, στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, αυξάνει την προσοχή σας στα οικονομικά σας, αλλά και στα έξοδα που θα δημιουργηθούν. Βρίσκεστε επίσης σε μία [παραπλάνηση] καταστάσεων, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η  εβδομάδα, θα σας δώσει μία συναισθηματική νότα, κυρίως για σας του πρώτου πενθημέρου, όπου θα πορευτούν κοντά σας, η Αφροδίτη με τον Άρη. Γενικότερα βέβαια θα πρέπει να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας, να βάλετε μία σειρά στα οικονομικά σας και σε ότι θεωρείτε εσείς σημαντικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και υπάρχει ο Δίας στο ζώδιο σας, να σας βοηθά, αυτή η εβδομάδα έχει πολλές παγίδες που πρέπει να διαχειριστείτε σωστά. Έτσι ο Ερμής, από τις 10 Μαρτίου, θολώνει την κρίση σας και είστε έτοιμοι για λάθη και υπερβολές. Από την άλλη ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα σε σύνοδο, σας κάνει υπερασπιστές μιας ουτοπίας.