Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Βάσει πληροφοριών του lamiareport.gr, το τελευταίο διάστημα υπάρχει υπερμετάδοση της Covid-19 στις φυλακές Δομοκού, με αποτέλεσμα να κολλήσει και ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος διακομίσθηκε το μεσημέρι με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και παραπέμφθηκε για εργαστηριακές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Οι εξετάσεις έγιναν κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και οι γιατροί έκριναν ότι χρήζει περαιτέρω παρακολούθησης, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η διακομιδή του στον Κορυδαλλό με ειδική μεταγωγή. Με βάση την κλινική του εικόνα οι γιατροί του Καταστήματος Κράτησης θα αποφασίσουν σε ποιο Νοσοκομείο θα νοσηλευτεί.

Και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής όμως, Χρήστος Παππάς, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αφού υπεβλήθη σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας πριν μερικά 24ωρα. Ωστόσο, οι γιατροί θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία και επέστρεψε στις Φυλακές.

Από το Σάββατο, στην κλινική Covid του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται με επιπλοκές ένας 46χρονος κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, ενώ τα κρούσματα στο σωφρονιστικό κατάστημα αγγίζουν τα 50. Τα περισσότερα αντιμετωπίζονται εντός των φυλακών, αφού οι ασθενείς εμφανίζουν ήπια συμπτώματα.