Η Αμάντα Γεωργιάδη διηγείται το video clip του τραγουδιού «Die together», που βγήκε πρώτη φορά στον αέρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου, αποκλειστικά από το Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 και είναι πλέον διαθέσιμο στο ΕRTFLIX. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας, με φόντο το μοναδικό τοπίο της ακριτικής Σύμης όπου έγιναν τα γυρίσματα,  επέλεξε να μη δημιουργήσει μια συνηθισμένη πλοκή που έχουν συνήθως αντίστοιχα video clip, αλλά να εστιάσει με τον φακό του στις τόσο διαφορετικές στιγμές και στα συναισθήματα που κρύβει κάθε σχέση.

Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, είναι ένα νεαρό ζευγάρι που επισκέπτεται το νησί στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Όμως, αυτή τη φορά όλα είναι διαφορετικά. Τα χαμόγελα και οι ευτυχισμένες στιγμές εναλλάσσονται με την απογοήτευση και τη θλίψη όταν συνειδητοποιούμε ότι μια σχέση τελειώνει. Το εντυπωσιακό και σπάνιο τοπίο της Σύμης, που ξεδιπλώνεται με εξαιρετικό τρόπο στο video clip, μοιάζει να είναι ο τρίτος πρωταγωνιστής της ιστορίας.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 και η Ιταλία θα βρεθεί κατευθείαν στον τελικό μαζί με τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Αμάντα είναι Ελληνίδα της ομογένειας με αξιοσημείωτη πορεία στη μουσική και στην τηλεόραση, με πολλές διακρίσεις κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, ενώ έχει συνθέσει η ίδια το τραγούδι που θα διαγωνισθεί για την Ελλάδα.

Δείτε το video clip του «Die together» στο ERTFLIX στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.ertflix.gr/vod/vod.185455-eurovision-2022