Σε νέες δηλώσεις για την πολύκροτη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά, στην Πάτρα προέβη ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, υποστηρίζει ότι η 33χρονη μητέρα,Ρούλα Πισπιρίγκου, δέχεται επίθεση από παντού και έχει μετατραπεί σε «σάκος του μποξ» άδικα, αφού κατά εκείνον δεν έβλαψε ποτέ τα τρία της παιδιά.

Ο Αλέξης Κούγιας, παρόλο που δεν έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση κάποιου από τους εμπλεκόμενους, στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για την κατάληξη της έρευνας.

Σε δηλώσεις που είχε προβεί ο Αλέξης Κούγιας πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, τόνισε ότι «αν ήταν νομικός εκπρόσωπος της μητέρας, θα είχε κλείσει στη φυλακή όλους όσοι με δηλητηριώδη υπονοούμενα θεωρούν ότι είναι ένοχη για τον θάνατο των παιδιών της».

Παράλληλα ο γνωστός ποινικολόγος, σε νέα τοποθέτηση του, στηρίζει την 33χρονη μητέρα. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Αυτή η δύσμοιρη και χαροκαμένη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έβλαψε τα κοριτσάκια της. Με τα νομικά εφόδια που διαθέτω, μπορώ να καταλαβαίνω ό,τι δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί, είτε ειλικρινά, είτε επίτηδες, και ο νοών νοείτω»

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τους αιφνίδιους θανάτους των τριών παιδιών

Συνεχίζει να προκαλεί αγωνία η υπόθεση του θανάτου των τριών αδερφών στην Πάτρα μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

Οι έρευνες στην υπόθεση από τις αστυνομικές αρχές είναι σε πλήρη εξέλιξη. Την ίδια στιγμή ωστόσο νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε χθες στην εκπομπή Live News του Mega ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, γιατροί που ειδικεύονται στους αιφνίδιους θανάτους παιδιών και νέων ανέφεραν ότι «από τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί και έχουν περιέλθει σε γνώση τους, δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τους θανάτους των τριών παιδιών».

«Έχει γίνει έρευνα σε 4-5 σύνδρομα κληρονομικής φύσεως από τα οποία θα μπορούσαν να πεθάνουν και θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θάνατος κάποιων παιδιών, όμως έχει προκύψει ότι έπασχαν από οποιοδήποτε από αυτά τα σύνδρομα. Αναφέρουν ακόμα ότι είναι εξωπραγματική και εντελώς εκτός πραγματικότητας οποιαδήποτε αναφορά για αγενεσία φλεβόκομβου. Δεν έχει καταγραφεί, ουδείς από αυτούς γνωρίζει να υπάρχει αγενεσία φλεβόκομβου και να έχει εντοπιστεί », αναφέρει χαρακτηριστικά ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όσον αφορά στο σύνδρομο, για το οποίο γίνεται λόγος από την πλευρά της μητέρας για την καρδιακή αρρυθμία (πότε ταχυκαρδία πότε βραχυκαρδία) της μικρής Τζωρτζίνας, πρόκειται για το σύνδρομο «ταχύ βραδύ», που οφείλεται σε εκφυλισμό της στεφανιαίας νόσου και καταγράφεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών «και σε καμία απολύτως περίπτωση σε παιδιά».