Το σημαντικότερο γεγονός αυτής της εβδομάδας, είναι η Πανσέληνος του Μαρτίου, που πραγματοποιείται στις 18/3, Παρασκευή, στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, των τελευταίων ημερών, στις 9.17 πμ ώρα Ελλάδας. Ο πλανήτης που διευκολύνει την αντίθεση του Ήλιου προς την Σελήνη, είναι ο Πλούτωνας, όπου συμμετέχει σε αυτή την περίοδο μεταμορφωτικά. Γενικότερα αυτή η χρονική στιγμή έχει πολύ ένταση και η μόνη επιλογή για να εκτονωθεί, είναι να βλέπουμε τα γεγονότα με ουσία και όχι επιφανειακά.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, αυτή η Πανσέληνος έχει πολλά να σας μάθει και το κυριότερο αυτών είναι η εργασιακή σας ταυτότητα. Είναι η στιγμή που πρέπει να δείτε τι σας ταιριάζει, γιατί πρέπει να πιέζεστε με πρόσωπα που δεν σας είναι αρεστά και γενικότερα γιατί θα πρέπει να ανέχεστε κάποιες καταστάσεις, ενώ έχετε στο οπτικό σας πεδίο και άλλες επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στις 18/3, είναι μία ανατρεπτική χρονική στιγμή για σας, όπου η προσωπική σας ζωή γίνεται έντονη, βαθιά και βασανιστική. Κάποιοι από σας θα νιώσετε ότι έχετε προδοθεί, άλλοι ότι δεν μπορείτε να αντιδράσετε σε ένα έντονο συναισθηματικό φορτίο. Όπως και να έχει, αφήστε την περίοδο αυτή να σας μάθει κάτι, που για τον καθένα σας είναι πολύ σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου επηρεάζει τον γωνιακό σας Σταυρό, δηλαδή τους πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Για σας κυρίως των τελευταίων ημερών, αυτή η στιγμή, θα καθορίσει την διαβίωση σας, τις επιλογές σας και τους οικονομικούς σας πόρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος της Παρασκευής, είναι μία πολύ ιδιαίτερη για σας, όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, τις επιλογές σας και γενικότερα για τον τρόπο που διαχειρίζεστε όλο αυτό που σας συμβαίνει. Για σας των τελευταίων ημερών, οι αλλαγές που θα παρουσιαστούν, θα είναι οριστικές και αμετακίνητες.

ΛΕΩΝ

Είναι ευαίσθητη αυτή η χρονική στιγμή για σας, με οικονομικές αλλαγές, συναισθηματικά ξεσπάσματα και κάποιες ανασφάλειες που κάνουν την εμφάνιση τους, την πιο ακατάλληλη στιγμή. Έτσι η Πανσέληνος έρχεται να σας βάλει σε μία οικονομική διεκδίκηση, ώστε να νιώσετε μέσα από την ύλη, την υπεροχή και την κυριαρχία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως έχω ξαναπεί, είστε σε μία περίοδο [προστασίας], εφόσον βέβαια συμφωνεί και το γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Πρωταγωνιστείτε σε αυτή την Πανσέληνο, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, όπου χρειάζεστε την αλλαγή, την υπέρβαση και κάθε τι που θα σας πάει ένα βήμα μπροστά. Έχετε την επιθυμία, να ψάξετε σε βάθος μία υπόθεση και να την φέρετε εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, μέχρι να ολοκληρωθεί μία οριστική αλλαγή στην ζωή σας. Με την παρουσία της Πανσελήνου στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα υπάρξουν σκοτεινές και υπόγειες υποθέσεις, όπου εποφθαλμιούν κάποιοι, την κοινωνική σας εικόνα. Τα αποτελέσματα αυτών των καταστάσεων, θα εξαρτηθεί από το προσωπικό σας στίγμα, που είναι ο προσωπικός σας χάρτης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία αρκετά θετική Πανσέληνος για σας, ιδίως αν ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Είναι μία πολύ ανανεωτική περίοδος, όπου κάτι τελειώνει, ενώ αμέσως μετά, κάτι ξεκινά και όλο αυτό σας κάνει να αναρωτηθείτε για πολλά πράγματα, που έχετε ζήσει, ή έχετε προκαλέσει εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας και στους άλλους. Μία ιστορική ανάγνωση της ζωής σας, θα καθορίσει τα επόμενα βήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στις 18/3, είναι για σας μία στιγμή, που θα βγουν στην επιφάνεια, οικονομικές σας ανάγκες, επαγγελματικές διεκδικήσεις, αλλά μέσα σε όλο αυτό, η οικογένεια θα παίζει έναν θολό ρόλο, που θα σας προβληματίσει. Ίσως να πρέπει να αναζητήσετε τις δικές σας ανάγκες με μεγαλύτερη ένταση και πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία αρκετά καλή Πανσέληνος για σας, κυρίως σε όσους ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Αυτό που θα ανακαλύψετε είναι ότι, μέσα από τις συνθήκες που επικρατούν, θα έχετε μία πιο δυνατή και τεκμηριωμένη άποψη για ότι συμβαίνει γύρω σας. Ο Πλούτωνας στο δικό σας ζώδιο, σε σχέση με αυτή την Πανσέληνο, δείχνει την εσωτερικότητα και την βαθιά σκέψη όπου, κυριαρχεί στο κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους τα πράγματα είναι πολύπλοκα και χρειάζονται χειρουργικές κινήσεις, ώστε να μην προκαλέσετε χαοτικές καταστάσεις, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Ίσως να πάρετε μία ικανοποιητική απάντηση σε εργασιακά θέματα, φροντίστε όμως να μην ξύνετε παλιές πληγές, που φέρνουν στην επιφάνεια, πόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η Πανσέληνος θα φωτίσει τις προσωπικές σας επιλογές και τα άτομα που καθορίζουν την ζωή σας. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να σκεφτείτε τι ρόλο έχετε παίξει και εσείς, στην ζωή των ανθρώπων, που έχουν την απόλυτη κυριαρχία στον συναισθηματικό σας κόσμο. Ακούστε την διαίσθηση σας και απομακρυνθείτε από τους κόλακες, που χρειάζονται να πάρουν κάτι από εσάς, που δεν τους ανήκει.