Στις 27 Απριλίου στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, θα παρουσιαστεί η ιστορία της κλοπής των Γλυπτών του Παρθενώνα  από τον Λόρδο Έλγιν, με ένα ροκ μιούζικαλ του Δημήτρη Μαλισσόβα, με τίτλο «Take me Home». Πρόκειται για για παράσταση βασισμένη στο κόμικ του Μανώλη Μουμαλίδη «Παππού, θα μου πεις μια ιστορία;» που ανεβαίνει με πρωτοβουλία του κινήματος Athena Take me Home, σκοπός του οποίου είναι η διάδοση και η γνώση σχετικά το τί πραγματικά συνέβη με τα γλυπτά αριστουργήματα της Ακρόπολης και φυσικά η ενδυνάμωση του αιτήματος της επιστροφής τους.

Το θεατρικό αυτό έργο, περιγράφει με παραστατικότητα, το μεγαλύτερο έγκλημα τέχνης, την αρχαιοκαπηλία, την ντροπή της λεηλασίας και προσπαθεί μέσα από τους διαλόγους, να ξυπνήσει συνειδήσεις.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί Κώστας Αρζόγλου, Δημήτρης Μαζιώτης, Πάνος Παταγιάννης, Ραφαήλ Κριτούλης, Ελίνα Γιαννάκη, Γιώργος Ψάλτου, Ρενάτα Καπετανάκη, Βασίλης Μπατσακούτσας, Μαρία Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος ενώ θα συμμετέχουν επίσης πολλοί μουσικοί και χορευτές.
To κίνημα Athena Take me Home, αποτελεί ένα όραμα του Οίκου Μόδας Τρανούλη για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στη γενέτειρα τους. Η ιδέα του κινήματος ανήκει στον Θεόδωρο Τρανούλη μέσα από τη συναναστροφή του με τη Μελίνα Μερκούρη, τον Ζυλ Ντασέν καθώς και με τον σκηνοθέτη Γιάννη Διαμαντόπουλο, οραματιστές της ιδέας της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.
Το 2018 στη Σλοβενία ο Οίκος Μόδας Τρανούλη απέσπασε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 18 χώρες, στην κατηγορία Fashion Design Award Winners , για την αρχαιοελληνική κολεξιόν Athena by Tranoulis.
Η πρώτη κίνηση διαμαρτυρίας έγινε στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου, όπου η Αθηνά Τρανούλη, συνοδευόμενη από την Πρόεδρο των Ολυμπιονικών,Βούλα Κοζομπόλη και την αντιπρόεδρο Εύη Μωραιτίδου φωτογραφήθηκαν με συνοδεία πλήθο υς Ελλήνων οι οποίοι κρατούσαν το βιβλίο Take Me Home κι οι φωτογραφίες έγιναν viral.
Το πρώτο μουσικοθεατρικό δρώμενο του κινήματος πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Κοκκίνη με τη συμμετοχή 200 χορευτών.