Ξεκινάμε με την εαρινή Ισημερία, τον Ήλιο να προχωρά στο ζώδιο του Κριού, οπότε και μπαίνουμε επίσημα στην Άνοιξη. Πολλές και ποικίλες οι αστρολογικές όψεις αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή να χρωματίζεται από την ενέργεια του Δία, αλλά και του Ποσειδώνα, μία εναλλαγή, που χρειάζονται πολύ προσοχή για τα Μεταβλητά ζώδια. Στην συνέχεια, την Τρίτη, 22/3, η πολύ απαιτητική όψη Άρη με Ουρανού, θα φέρει [ένταση] στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, δείχνοντας την παγκόσμια εικόνα, την έκρυθμη κατάσταση, σε ένα πλαίσιο γεωπολιτικών αλλαγών, αλλά και γεωφυσικών φαινομένων.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές θα σας κάνουν επιθετικούς και άδικους με τους άλλους. Ο εγωισμός είναι ένας πολύ κακός σύμβουλος και μάλλον θα πρέπει να έχετε πολύ δύναμη για να τιθασεύσετε τον θυμό και την υπερβολή σας, αυτές τις μέρες. Από την άλλη, μην ακούτε τα πάντα και το σημαντικό, μην τα πιστεύετε, όταν μάλιστα η κρίση σας, είναι θολή.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, που έχετε γεννηθεί, 2 – 3 Μαΐου, αυτή την εβδομάδα, βρίσκεστε σε μία πολύ ευαίσθητη στιγμή. Ο Άρης με τον Ουρανό, θα βρεθούν σε μία πολύ έντονη όψη, όπου θα πρέπει να προβλέψετε το [ναρκοπέδιο], που αυτή την εβδομάδα, καλείστε να αντιμετωπίσετε. Η προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, χρειάζεται καλή διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας που έχετε χάσει τα πατήματα σας, λόγο του πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας [Ερμή], που βρίσκεται σε ένα ζώδιο, αταίριαστο με το δικό σας, η εβδομάδα αυτή, θα συνεχίσει να κάνει τις σκέψεις σας, επικίνδυνα λανθασμένες. Από την άλλη, η έντονη όψη της εβδομάδας, με τον Άρη – Ουρανό, δεν σας επιτρέπει να έχετε ησυχία και καλή έκβαση, σε διαπραγματεύσεις και μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους αυτή η εβδομάδα θα φέρει παράπονα και έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Μην αφήσετε όλο αυτό να σας καταβάλει και να δημιουργηθούν ρωγμές, σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε θέματα που αφορούν τις πάγιες θέσεις σας, όπως εκείνες, των οικονομικών σας πόρων.

ΛΕΩΝ

Δέχεστε επιθέσεις από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας, κάτι που σας έχει αποπροσανατολίσει και σας δημιουργεί άγχος και ένταση. Προσοχή λοιπόν στην προσωπική σας ζωή, όπου θα υπάρξουν ανατροπές και πολλές φορές εχθρική στάση, απέναντι σας. Την ίδια προσοχή να δείξετε και στα επαγγελματικά σας, βάζοντας τα όρια σας, χωρίς να εξαντλήστε με τις συμπεριφορές των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, βρίσκεστε σε μία περίοδο που τα επαγγελματικά σας, αλλά και η υγεία σας, θα φτάσουν σε οριακές καταστάσεις. Η υπερένταση των ημερών, μπορεί να μεγαλοποιεί κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις στο περιβάλλον σας και όχι μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Αν και η δύσκολη όψη Άρη – Ουρανού, δεν βλέπει το δικό σας ζώδιο δύσκολα, στην ουσία αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας, σας δημιουργεί συναισθηματικά κενά και βρίσκεστε λίγο πριν κάνετε μία έντονη αντίδραση, απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε πιο ξεκάθαροι σε εκείνα που θέλετε από τους άλλους, οπότε αν δεν συμφωνούν με τα θέλω σας, να αρχίσετε να βλέπετε την, …έξοδο κινδύνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολη εποχή για εσάς, όπου ο Άρης από τον Υδροχόο και ο Ουρανός απέναντί σας, το μόνο που φέρνει σε σας είναι ένταση, καβγάδες, οικογενειακές έριδες, που δεν θα σταματήσουν, αν δεν εκτονωθούν, με ότι σημαίνει αυτό. Επίσης, μην εκτεθείτε κοινωνικά και συναισθηματικά, λέγοντας και κάνοντας πράγματα, που θα μετανιώσετε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα, όσο καλά επικοινωνιακά ταλέντα και να έχετε, δυστυχώς δεν θα σας βοηθήσουν. Οι εντάσεις με το περιβάλλον σας, τους γείτονες και συγγενείς, θα σας φτάσουν σε σημείο να αναιρέσετε σχεδόν όλο το παρελθόν μαζί τους. Καλό είναι επίσης μην κάνετε αναφορές, δηλώσεις και συμφωνίες, που σε όλα αυτά υπάρχει ο κίνδυνος, μιας ξαφνικής διάλυσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, θα υπάρξουν οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις, που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με ευκολία. Επίσης, υπάρχει ο κίνδυνος της παραπλάνησης, από αγαπημένο σας πρόσωπο, όπου η αιτία ξεκινά από την δική σας λάθος οπτική και επιθυμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα κτυπά το κουδούνι του κινδύνου, εφόσον ένα έντονο πλανητικό σκηνικό, με Άρη – Ουρανό, αφορά άμεσα το δικό σας ζώδιο.  Η ένταση που δημιουργείται, δεν θα σας επιτρέψει να δείτε τις καταστάσεις με ηρεμία, ενώ η υπερβολή, θα είναι, ένας κακός σύμβουλος. Οι γεννημένοι στις 1 Φλεβάρη, θα βιώσετε οπωσδήποτε ένα ανατρεπτικό γεγονός.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα, που θα είναι βασανιστικά και έντονα. Απομακρυνθείτε από εστίες κινδύνου, ακόμη και από παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα σας ζημιώσουν και θα νιώσετε αδύναμοι σε ένα τσουνάμι αντιδράσεων που θα έρθει το επόμενο διάστημα.