Αστυνομικός στα Χανιά βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη καθώς φαίνεται ότι πάνω στα νεύρα του πυροβόλησε με το όπλο του.

Αποτέλεσμα είναι να τραυματιστεί ένα άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό δρόμο των Χανίων όταν ο 53χρονος αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας άρχισε να καυγαδίζει έντονα με έναν 35χρονο φίλο του.

Ο 53χρονος έβγαλε το όπλο του και πάνω στα νεύρα του πυροβόλησε στο έδαφος. Τα σκάγια όμως βρήκαν το πόδι του 35χρονου ο οποίος και τραυματίστηκε.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον 53χρονο συνάδελφό τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα κατά την έρευνα που του έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια – τα οποία κατείχε νόμιμα – 14 σφαίρες ενώ στο σημείο που έγινε το συμβάν εντοπίστηκαν και πέντε κάλυκες.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελία ο αστυνομικός -Την Δευτέρα απολογείται
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις ενώ στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία με αποτέλεσα να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Δευτέρας.