Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, παρουσία του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, των Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτικών κομμάτων.

Ακολούθως, παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο Ηρώο Πεσόντων στον Χολαργό, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση.

Στο μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο ο  κ. Κεχρής δήλωσε: «Με αίσθημα συγκίνησης και υπερηφάνειας εκπροσώπησα τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και κατέθεσα το στεφάνι της Περιφέρειας Αττικής εις μνήμην των Πεσόντων Ηρώων του 1821. Η Επέτειος του ´21 αποτελεί ημέρα μνήμης και τιμής για τους επώνυμους και αφανείς Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και τα ιδανικά της πατρίδας μας.  Σήμερα που το αίτημα για ειρήνη είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, οφείλουμε ως Έλληνες να αντλήσουμε τα διδάγματα της θυσίας των προγόνων μας και με παρακαταθήκη την ένδοξη ιστορία μας, να πορευθούμε ενωμένοι προς το μέλλον που μας αξίζει με βάση τις αξίες της Ειρήνης, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Αξιοπρέπειας και της Δικαιοσύνης».