Αυτό το διάστημα, θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές ανατροπές και τα γεγονότα θα «τρέξουν» πιο γρήγορα, όταν μάλιστα αφορούν υποθέσεις με νεαρά άτομα και παιδιά. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού, γίνονται πιο ξεκάθαρες οι καταστάσεις, μέσω της επικοινωνίας και το επόμενο διάστημα, στα σκοτεινά σημεία, μπαίνει άπλετο φως.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε την πεποίθηση ότι τα πράγματα στην καθημερινότητα σας, γίνονται πιο ξεκάθαρα και πολύ πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε αλήθειες που φοβόσασταν να συναντήσετε. Έχετε μία πολύ έντονη διάθεση, να επικοινωνήσετε με τους άλλους, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής παίρνει θέση στο δωδέκατο ηλιακό σας τομέα, κάτι που σας προετοιμάζει για νέα διαβήματα, σκέψεις για καταστάσεις που περιμένετε και όλο αυτό σας αγχώνει και σας δημιουργεί αυξημένο στρες. Οι μυστικές συναντήσεις, είναι στο πρόγραμμα, έως τις 11 Απριλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, περνά σε ένα συμβατό με το δικό σας ζώδιο, εκείνο του Κριού. Φρέσκος αέρας ανανέωσης μπαίνει στην προσωπική σας ζωή, οι καταστάσεις είναι περισσότερο ξεκάθαρες για σας, αλλά επίσης θα μπορέσετε να βάλετε έναν καλύτερο προγραμματισμό στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής περνά από την Κυριακή στο ζώδιο του Κριού, όπου και σας δημιουργεί νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ίσως συζητήσετε, για μία νέα για σας επαγγελματική δραστηριότητα. Αφήστε στην άκρη τις τυχόν φοβίες σας και με θάρρος, αντιμετωπίστε κάθε τι που καθυστερεί την επίτευξη των στόχων σας.

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά φιλικό για σας, με πολύ βοηθητική παρουσία του Ερμή, στο ζώδιο του Κριού, ένα πολύ συμβατό ζώδιο για σας. Θα υπάρξουν αυτό το διάστημα, τάσεις προς αναζήτηση της αλήθειας σας, το να νιώσετε απελευθερωμένοι από παλιά βάρη, αλλά και να αναζητήσετε γνώσεις, που θα σας δοθούν στον υπερθετικό βαθμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα ζήσετε ένα μονότονο έργο, όπως αυτό των τελευταίων ημερών, αλλά με περισσότερο άγχος και ευθύνες στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Ο Ερμής περνά στον Κριό και αυτό σας κάνει περισσότερο νευρικούς και έντονα δραστήριους, ενώ τα οικονομικά θέματα θα σας γίνουν ένα δύσκολο επιπλέον θέμα, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής περνά την Κυριακή, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου μαζί με τον Ήλιο, θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Έως τις 11 Απριλίου, οι συζητήσεις, οι συμφωνίες, οι αποφάσεις και κάθε νομική ή άλλη διαδικασία, θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό παράγοντα, για το επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, περνά στο ζώδιο του Κριού ο Ερμής, όπου η διάρκεια παραμονής του θα είναι έως τις 11 Απριλίου. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με την υγεία σας, την φυσική σας κατάσταση, την διατροφή, αλλά και τα επαγγελματικά σας, όπου εκεί θα βάλετε πλώρη για αλλαγές, μέσω τις επικοινωνιακής οδού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινά μία πιο καλή περίοδος στα ερωτικά σας, αλλά και σε ότι έχει να κάνει, με την ευχάριστη πλευρά της καθημερινότητας σας. Το φλερτ, ή διασκέδαση και η επαφή σας με νεαρά άτομα, θα σας φέρει ικανοποίηση και χαρά. Αν είστε γονείς, θα έχετε μία ακόμη καλύτερη επικοινωνία ή μία ανανεωτική σχέση με τα παιδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε εγρήγορση και σίγουρα έχετε προβληματιστεί για πολλά θέματα, που βλέπετε ότι δεν τα έχετε διαχειριστεί σωστά όταν έπρεπε. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, θα σας τοποθετήσει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, με περισσότερο οργάνωση και καλή επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να μπαίνετε στην πιο επικοινωνιακή περίοδο της χρονιάς, όπου θα οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας, θα κάνετε συζητήσεις, συσκέψεις, επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, ταξίδια και κάθε τι που θα σας κρατά ενήμερους, σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής ολοκληρώνει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο και από την Κυριακή περνά στο ζώδιο του Κριού, το σημείο αναφοράς για τα οικονομικά σας. Μπορεί να βρεθούν νέες πηγές εισοδημάτων, αλλά σίγουρα θα έχετε την ευελιξία να κάνετε διακανονισμούς και ρυθμίσεις, που θα σας απαλλάξουν από το άγχος.