Σοκ έχει προκαλέσει στην Κόρινθο η υπόθεση των δύο γυναικών από το Κιάτο, που, όπως όλα δείχνουν, έπαθαν δηλητηρίαση. Η 46χρονη κόρη, δυστυχώς, έχασε τη ζωή της, ενώ η ηλικιωμένη μητέρα της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Οι δύο γυναίκες αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα οι οικείοι τους να καλέσουν ασθενοφόρο. Και οι δύο διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Κιάτου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος της κόρης. Έπειτα, η μητέρα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διασωληνώθηκε.

Οι πληροφορίες του Korinthostv.gr αναφέρουν ότι ο θάνατος της 46χρονης οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση. Η μητέρα της, διαγνώστηκε και θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

“Φως” στις συνθήκες θανάτου της 46χρονης, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πάντως, η δηλητηρίαση οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε κακοσυντηρημένες τροφές και  όχι σε κάποιο προϊόν, που είχε αγοραστεί από κατάστημα τροφίμων.

 

Ο Γρηγόρης Καρπούζης, διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου, μίλησε στο “Live News”. Όπως εξήγησε, “στο νοσοκομείο εισήχθη με διάγνωση δηλητηρίασης μία γυναίκα ηλικίας περίπου 70 ετών. Από εκεί και πέρα κοινωνικά σας λέω ότι σε Kέντρο Yγείας του νομού μας μάθαμε εκ των υστέρων ότι απεβίωσε η κόρη της, προφανώς από την ίδια αιτία.

Πληροφορίες πάντως που μετέδωσε νωρίτερα το mega, ανέφεραν ότι η κόρη πέθανε από αλλαντίαση, έπειτα από την κατανάλωση φασολιών.