Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στον Θύμιο Καρακατσάνη. Η γνωστή ηθοποιός, διευκρίνισε αρχικά, πως όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες, άρα το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τον Φιλιππίδη.

«Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες. Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μία βάναυση πτυχή του εαυτού του και χρήζει ψυχιάτρου. Δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο χαρακτήρα. Η συμπεριφορά του είναι αδόκιμη. Εγώ προσωπικά, δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για εκείνον», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

Σε ερώτηση αν η ίδια έχει δεχτεί κακοποίηση σε κάποιο βαθμό, η ηθοποιός απάντησε: «Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει πολύ δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν πολύ κακός άνθρωπος».

Για την υπόθεση Λιγνάδη, εξήγησε πως δε γνώριζε τίποτα για τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται.

«Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη. Για τον γιο δεν γνώριζα τίποτα και καλύτερα ίσως, γιατί θα τον είχα χτυπήσει. Είμαι τύπος που σηκώνει χέρι. Ναι, εγώ είμαι αυτή», ανέφερε συγκεκριμένα.