Σοκ έχουν προκαλέσει στην Ιταλία, οι αποκαλύψεις του Τύπου, με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για την δολοφονία νεαρής Ιταλίδας πορνοστάρ. Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα από 43χρονο γείτονά της.

Ο Ντέιβιντ Φοντάνα που ομολόγησε στην αστυνομία ότι σκότωσε την 26χρονη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, κατηγορείται για δολοφονία, βεβήλωση και απόκρυψη πτώματος.

Η άγρια δολοφονία της 26χρονης, Κάρολ Μαλτέζι, γνωστή και ως Σαρλοτ Άντζι έγινε τον Ιανουάριο, η σορός της όμως βρέθηκε μόλις την περασμένη Κυριακή, 20 Μαρτίου, σε δρόμο κοντά σε γκρεμό στο χωριό Βαλκαμόνικα, στην επαρχία Μπρέσια, στα σύνορα με τον Μπέργκαμο.

Ο καθομολογία δολοφόνος, τεμάχισε το θύμα σε 15 κομμάτια. Η σορός της τοποθετήθηκε αρχικά σε καταψύκτη στο σπίτι του ίδιου του θύματος και στη συνέχεια ο δράστης το πέταξε από γκρεμό.

Η δολοφονία και ο διαμελισμός του πτώματος έγιναν στο Μιλάνο, αλλά ο δράστης έκρυψε τα μέλη της σορού στην Μπρέσια. Η ταυτοποίηση του θύματος έγινε με την βοήθεια των επτά από τα συνολικά έντεκα τατουάζ της που εντόπισε ο ιατροδικαστής στην διάρκεια της εξέτασης.

Η νεαρή γυναίκα είχε κλείσει συμφωνία με κλαμπ του Μιλάνου για να εμφανιστεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιούνταν από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου. Οι διοργανωτές, άλλαξαν γνώμη καθώς ακούστηκαν γι΄αυτήν αρνητικά σχόλια και την καλούσαν στο τηλέφωνο για να ακυρώσουν την εμφάνιση, όμως η συσκευή ήταν απενεργοποιημένη. Τότε ξεκίνησαν τις έρευνες οι ιταλικές αρχές για τον εντοπισμό της.

Μόλις χθες, ο Φοντάνα εμφανίστηκε στην αστυνομία για να παράσχει πληροφορίες για την αγνοούμενη γυναίκα, οι αστυνομικοί όμως κατάλαβαν ότι φάσκει και αντιφάσκει. Έπειτα από επίμονες ερωτήσεις των ανακριτών, ο άνδρας ομολόγησε τη δολοφονία και στη συνέχεια την απόκρυψη του πτώματος.

Το θύμα, μητέρα ενός πεντάχρονου παιδιού, είχε εργαστεί ως πωλήτρια και τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να ακολουθήσει νέα πορεία ως πορνοστάρ.

Ο δράστης, είναι blogger σε θέματα διατροφής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail».