Ένα νέο μυστήριο ξεκίνησε να πλανάται γύρω από τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, καθώς όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News οικογενειακός φίλος της γυναίκας αυτής, του είχε εκμυστηρευτεί τους φόβους που είχε μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας, της Μαλένας.

«Η κυρία Ευγενία είχε κάποια κινητικά προβλήματα στα πόδια. Τα υπόλοιπα που λέγονται για καρκίνους και τα λοιπά, δεν τα είχε αναφέρει ποτέ η ίδια», είπε. Ο ίδιος αποκάλυψε πως την έβλεπε κάθε εβδομάδα για 2-2,5 ώρες κάθε φορά και ότι του μιλούσε για τα πάντα. «Μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πως είχαν γνωριστεί, πως πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται…» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο… Είχε αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντί της. Είχαν γίνει πιο πιεστικοί, κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι. Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι, που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε, πως επειδή η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για τη ζωή της, προτιμούσε να τρώει φαγητό από έξω, καθώς ήθελε να ξέρει τι τρώει και δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Το μυστήριο με τον τάφο της σπιτονοικοκυράς με τη φωτογραφία άνδρα

Αναφορικά με το μυστήριο του θανάτου της σπιτονοικοκυράς, μίλησε στην ίδια εκπομπή ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας. Όπως είπε, η σπιτονοικοκυρά δεν έπασχε από καρκίνο και ουδέποτε είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Είχε μονάχα κινητικά προβλήματα. «Είχε οστεολογικές βλάβες στα κάτω άκρα» είπε ο κ. Ρουγκάλας.

Επεσήμανε πως ο γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου της γυναίκας, έγραψε «νεοπλασία της μήτρας», με τον κ. Ρουγκάλα να τονίζει πως «δεν πεθαίνεις από αυτό». Σημείωσε επίσης, πως το ζευγάρι δεν πλήρωνε ενοίκιο στη γυναίκα, καθώς ο Μάνος διαχειριζόταν τα οικονομικά της και αποκάλυψε, πως το ζευγάρι εξακολουθούσε να ζει στο σπίτι της και μετά τον θάνατό της.

Αναφορικά με το μνήμα που γράφει το όνομά της, αλλά έχει τη φωτογραφία ενός άνδρα, ο κ. Ρουγκάλας είπε, πως δεν πιστεύει πως η σορός της είναι εκεί, καθώς απ’ όσο ξέρει ο ίδιος, έχει αποτεφρωθεί. Τέλος, ο πρώην διευθυντής αναφέρθηκε στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, που ανέλαβε την κηδεία της ηλικιωμένης γυναίκας, αλλά και τις τρεις κηδείες των κοριτσιών και μάλιστα δεν έχει λάβει αμοιβή από τους γονείς.