Σε αυτόφωρες συλλήψεις 21 ατόμων προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, αστυνομικοί της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση.

Ειδικότερα. αστυνομικοί των διευθύνσεων άμεσης δράσης, αλλοδαπών, αστυνόμευσης κρατικού αερολιμένα και ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έξι άτομα για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, τρία για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής, και τέσσερα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 30χρονου αλλοδαπού, για τον οποίο κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στον κρατικό αερολιμένα Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για πλαστογραφία νομισμάτων, παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, σεξουαλικά αδικήματα και εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Στο πλαίσιο της αυτόφωτης διαδικασίας, συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα-κατασχέθηκαν αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα και έξι για παράνομη παραμονή στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.