Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 61χρονος ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη επί εννέα έτη.

Μετά την απολογία του κατηγορούμενου στον Ανακριτή, του επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι: ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ, να δηλώσει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η καταγγελία που έγινε σε βάρος του στις αστυνομικές αρχές αναφέρει πως ο κατηγορούμενος παρενοχλούσε μία 16χρονη για 9 χρόνια. Ο 61χρονος, ήταν φίλος με την οικογένεια της ανήλικης και από το 2013 φαίνεται ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, με τους γονείς να μην έχουν αντιληφθεί το παραμικρό.

Η ανήλικη κοπέλα, μη αντέχοντας άλλο τα όσα βίωνε μίλησε στους γονείς της οι οποίοι κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές και κάνουν λόγο, ότι θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 61χρονου, είχε πέσει και η 9χρονη κόρη τους.