Εντολή για εκταφή της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη δόθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Ο θάνατός της γυναίκας έχι μπει στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας μετά την καταγγελία ότι πουλήθηκε διαμέρισμά της με πληρεξούσιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το flamis.gr, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πατρών για εκταφή της σορού της 69χρονης σπιτονοικοκυράς από το Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

 

Η εντολή δόθηκε το πρωί της Δευτέρας και πλέον θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. και πιθανόν και ιατροδικαστή.

Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς βρίσκεται και αυτός -μαζί με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας- στο μικροσκόπιο των Αρχών, μετά την καταγγελία ότι ο Μάνος Δασκαλάκης πούλησε με πληρεξούσιο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της.

Η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού από την Πάτρα πέθανε το Φθινόπωρο του 2020, με τους συγγενείς της 69χρονης να έχουν πολλά ερωτήματα γύρω από τα όσα ακούγονται για τα αίτια θανάτου της.

Για την έντονη φημολογία και τα ερωτήματα που γεννιούνται με τον θάνατό της, μίλησε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Κούτρας, πρώτος ξάδελφος της 69χρονης, εξηγώντας ότι «εμείς δε γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε για το θάνατο της Ευγενίας. Δε γνωρίζαμε τίποτα. Ότι έχουμε πληροφορηθεί το έχουμε μάθει από τα κανάλια».