Μετά την κοινοποίηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός Μπρους  Γουίλις, η μεγαλύτερη κόρη του, Ράμερ, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, έκανε κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένες στον αγαπημένο της πατέρα.

Στην πρώτη ανάρτησή της, εκείνη και ο Γουίλις, ποζάρουν μπροστά στην κάμερα, κάνοντας γκριμάτσες στον φακό. Στη λεζάντα έγραψε: «Σ’ αγαπώ μπαμπά μου, μέχρι το φεγγάρι και πίσω. Σ’ ευχαριστώ που με έμαθες να είμαι τόσο γελοία. Λατρεύω να γελάω μαζί σου».

Αργότερα, η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, δημοσίευσε ένα ακόμα αστείο στιγμιότυπο με τον πατέρα της, κάνοντας και πάλι γκριμάτσες στην κάμερα.

Η ηθοποιός Ντέμι Μουρ, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό, εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί του, ενώ οι δυο τους, έχουν φροντίσει να παραμένουν αγαπημένοι, ειδικότερα για χάρη των τριών παιδιών τους. Το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, τη Ράμερ, την Ταλούλα και την Σκάουτ.

Άλλωστε, η Ντέμι Μουρ, ανακοίνωσε εκείνη το πρόβλημα της υγείας του, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση και πρόσθεσε, ότι θα «απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν. Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».

Η αφασία είναι μια πάθηση, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορικά και γραπτά. Συνήθως εμφανίζεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό στο κεφάλι. Αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί σταδιακά από έναν βραδέως αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο ή μια ασθένεια που προκαλεί μόνιμη βλάβη.